mu同愛華頓"侯活"轉會單野如果被扣分的話... [quote]Originally posted by [i]tamsum[/i] at 2007-5-7 09:37 AM:
各位唔好開心得太早住,
mu同愛華頓"侯活"轉會單野如果被扣分的話... [/quote]
放心~睇番有個post講呢單野,事實已經解決左@@ really solved? I fear too wor 好嘢,阿仙奴做得好好,令車仔失分和令Man U win 咗 man utd must win FA cup [quote]Originally posted by [i]ronja[/i] at 2007-5-7 02:19 AM:
車仔班球員响今塲波D拼博精神,man utd... [/quote]
曼聯不嬲有.. 车仔被罚一人的情况下,仍然打得很好,还差点反超.我还担心曼联要到最后一轮才可以拿得到. [quote]Originally posted by [i]tamsum[/i] at 2007-5-7 09:37:
各位唔好開心得太早住,
mu同愛華頓"侯活"轉會單野如果被扣分的話... [/quote]
想問吓英超聯球隊因問題轉會被扣分有冇先例? 真係四個字 實至名歸 [quote]Originally posted by [i]Tokyo2040[/i] at 2007-5-7 11:08 PM:
想問吓英超聯球隊因問題轉會被扣分有冇先例? [/quote]
以前好似冇發生過,
記憶中只有一次係米堡因有大部份球員感冒冇出戰布力般而被扣3分 今屆曼聯一定會成為雙料冠軍, 因為以往曼聯已經多次成為 EPL 同 FA CUP 冠軍 [quote]Originally posted by [i]bigfish[/i] at 2007-5-8 12:02 AM:
今屆曼聯一定會成為雙料冠軍, 因為以往曼聯已經多次成為 EPL 同 FA CUP 冠軍 [/quote]
哈哈 呢句好明顯係一句廢話
上面d字換成車仔一樣行得通
今屆車仔一定會成為雙料冠軍, 因為以往車仔已經多次成為 聯賽杯 同 FA CUP 冠軍
PS:26fun明燈盤神又比tips喇~~~大家可以參考下
[[i] Last edited by 王晶 on 2007-5-8 at 12:26 AM [/i]] [quote]Originally posted by [i]王晶[/i] at 2007-5-8 00:15:
哈哈 呢句好明顯係一句廢話
上面... [/quote]
收到!!
:D:D
瞓身:dev::dev::dev: [quote]Originally posted by [i]ronja[/i] at 2007-5-8 01:13 AM:
收到!!
:D:D
瞓身:dev::dev::dev: [/quote]
瞓身又唔好~~小賭怡情
可能佢出古惑想裝我地彈弓
明明自己想車仔贏:D 要睇埋皮蛋王既預測
我覺得佢同皮旦王真係神人黎架 Congratz to Man U!!
The team has a great season this year, but i think chelsea has put in alot of efforts as well~
Hope Liverpool, Arsenal, Tottenham and Newcastle play better next season and make the English Premiership much more exciting! congratulation!
:clap::clap::clap: 等呢個獎都等得耐啦~
由頭帶都尾呀!!!勁呀!!!
支持下年再打進攻足球~
頁:
1
[2]