<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 電腦區 » 晾在衣架上的電腦 裸跑都唔洗咁呀
返回列表 回復 發帖

晾在衣架上的電腦 裸跑都唔洗咁呀

買個機殼吧..有必要省成這樣嗎?

585 x 467 PIXEL下載

585 x 731 PIXEL下載

585 x 467 PIXEL下載

愛情就像離境大堂,可喜可悲,帶你到另一個世界......
佢可能係做緊硬件測試工作,所以咪赤裸裸咁吊起d硬件囉!

哈哈,咁樣散熱實掂,用來超頻一流
Originally posted by acery2k at 2007-5-17 11:51 PM:
我見到之後第一個感覺都係咁
散熱應該會好好
Originally posted by acery2k at 2007-5-17 23:51:
係呀,封塵仲快啲添
Originally posted by kakeidevil at 2007-5-18 08:07 PM:

係呀,封塵仲快啲添
我都以為有個機箱會少好多塵。不過次次開箱搞野,都係見到鋪晒應個噃
這就是所謂的裝置藝術嗎?
Originally posted by acery2k at 2007-5-18 09:40 PM:
我都以為有個機箱會少好多塵。不過次次開箱搞野,都係見到鋪晒應個噃
個機箱唔係要黎防塵,最主要目的係防維和保護,因為可能會比外物碰撞,咁就死火!
如果機箱係防塵,咁即係真空,要好高技術先可以做到,到時部機我驚會好貴!

Originally posted by locklock at 2007-5-19 12:27 AM:

個機箱唔係要黎防塵,最主要目的係...
咁如果唔用機箱,吸塵咪仲方便左
咁樣散熱一流 ,fan都唔使勁   haha
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 電腦區 » 晾在衣架上的電腦 裸跑都唔洗咁呀

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。