<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 雲佬計劃退隊 C朗欲投皇馬
返回列表 回復 發帖

雲佬計劃退隊 C朗欲投皇馬

在荷蘭慘敗於葡萄牙一役中被貶後備的雲尼斯達萊,賽後心灰意冷,英國傳媒估計他將退出國家隊,稍後更會與曼聯中止賓主關係。「雲佬」的曼聯隊友、葡萄牙中場基斯坦奴朗拿度也透露有意離隊,並可能加盟皇家馬德里。

心仍在痛的雲尼斯達萊稱將把世界盃的傷感拋諸腦後,為未來重新打算,並盡快與曼聯處理合約問題。傳媒雖未排除他下季留效曼聯的機會,但有傳去季德甲季軍漢堡出價1.2億港元提出收購,並出動平治接送「雲佬」斟洽,儘管漢堡發言人很快已否認。

曼聯澄清離隊傳聞

「雲佬」的曼聯隊友基斯坦奴朗拿度(C朗拿度)亦可能改投皇家馬德里,據西班牙《馬卡報》指他接受訪問時說﹕「我向經理人說明自己離隊的意向,並希望加盟皇家馬德里,這是我夢寐以求的。」據悉C朗拿度與候選皇馬會長的華拉米亞已有「默契」,倘若後者在周日的投票中勝出,雙方將會進一步落實轉會事宜。不過曼聯已發表聲明,澄清沒有容許華拉米亞接觸C朗拿度,C朗拿度下季仍是曼聯球員。

我覺得C朗拿度好反骨,曼聯幫佢出左名,之後又話走人........大家覺得點

我現在好唔鍾意佢
佢走左...曼聯真係無得同車仔踢啦...
無話既~一個球員係自己球會踢得唔開心~踢黎仲有咩意思??
我的心曾經為你打開過~只是你扮作看不見~
Originally posted by andy020290 at 2006-6-28 11:19 PM:
無話既~一個球員係自己球會踢得唔開心~踢黎仲有咩意思??
我都係咁話..
最好換返個beckham返黎..
Originally posted by pig210 at 2006-6-28 11:07 PM:
在荷蘭慘敗於葡萄牙一役中被貶後備的...
曼聯買佢時已經有少少名氣啦, 都唔可以話manu幫佢成名後佢反骨走人o既
何況佢而家只係出名有潛質姐, 之前咁多人話c朗唔夾manu, 買番幾個現成都未必係壞事
你o係邊睇番黎架?
有時所謂既新聞唔好信哂
Originally posted by chong2002 at 2006-6-28 23:13:
我覺得C朗拿度好反骨,曼聯幫佢出左名,之後又話走人........大家覺得點
我只可以話C7依家過去皇馬一定唔係時候,太大壓力喇,依家過去的話個個當你係球王替代品,點踢呀........
Originally posted by leungman at 2006-6-28 11:38 PM:

我只可以話C7依家過去皇馬一定唔係時候,太大壓力喇,依家過去的話個個當你係球王替代品,點踢呀........
相反~西班牙既踢法正好岩呢d球員踢~你見細哨  施丹等等技術型球員就知道~
但佢去到係咪有好發展就不得而家知啦=.=
足球己經變左商業世界,都冇話反唔反骨,最梗要自己鐘意又好價錢
轉會係理所當然,足球員時間有限,佢如果真係咁做都冇錯既~
Originally posted by kuru at 2006-6-29 12:27 AM:
足球己經變左商業世界,都冇話反唔反骨,最梗要自己鐘意又好價錢
轉會係理所當然,足球員時間有限,佢如果真係咁做都冇錯既~
係~我都話最緊要係自己鍾意~自己心水~
係一個唔鍾意既地方踢波=強迫自己~
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 雲佬計劃退隊 C朗欲投皇馬

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。