<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 祖雲達斯真係好勁........
返回列表 回復 發帖

祖雲達斯真係好勁........

之前扣甘多分以為實星5到班....點知宜加= =.....
出年一定上到意甲  !!!!
而家..點呀???
講埋落去啦!!!唔該
Originally posted by tam040046890 at 2006-11-12 07:23 PM:
而家..點呀???
講埋落去啦!!!唔該
http://www.26fun.com/bbs/viewthr ... hlight=&page=17

意乙積分榜同祖記比賽情況
26FUN頭號周麗淇FANS
祖雲達斯多年忠實球迷
打法勁似恩沙基,球場上ge通天老棺!! @@
佢地好似俾人扣左9分姐.......經過無數次上訴之後
Not 祖雲達斯勁, is other teams shit....
又有幾勁呀?成隊國家隊走去同D乙組嬾B和過氣老國腳同場較技。重要是一星期打一場。
其實再把減分縮少,最主要原因是商業問題,意甲聯賽入座率不斷下降,主場球隊也是在
冷冷清清的情況下作賽,可說是沒有了主場觀眾支持的優勢,如今的意甲主勝率只有38%,
這和主場入坐率低有直接關係。最奉刺的是祖雲達斯跌落乙組,直接另意乙入坐率急升
75%,這樣對意大利足運真的有彼益嗎?現今的意大利足球正面臨重大危機,外援分分
離去,吸引力大不如前。意大利足總此番決定,全是為了救救自家的足球,但又不能太
著跡,所以AC米蘭便不給與任何益處,變成了代罪羔羊,這真的是大公無私嗎?

[ Last edited by locklock on 2006-11-13 at 12:09 AM ]
意甲不嬲都黑暗啦
D分數越減越少......你睇上去緊係勁la......

而家祖記係"意乙"到9勝2和...

國米係意甲到8勝3和...
巴勒莫係意甲9勝0和2敗,係榜首...

我暫時覺得今年巴勒莫既表現係意大利聯賽到係最好個隊囉....
When this beganI had nothing to say
Originally posted by locklock at 2006-11-12 11:53 PM:
又有幾勁呀?成隊國家...
成隊國家隊@@?
咪玩我啦..事但講個Nedved都唔係啦下化
Originally posted by 038886 at 2006-11-13 05:09 PM:
成隊國家隊@@?
咪玩我啦..事但講個Nedved都唔係啦下化
意大利國腳 :保方 迪比亞路 甘莫蘭尼斯
法國國腳  :查斯古特 保桑 薛比拿
克羅地亞國腳:羅拔高華 杜陀
捷克國腳  :尼維特
烏拉圭國腳 :沙拉耶達

其實現在祖雲達斯隊中好多年輕人都有打青年軍,所以亦是小國腳,未來大國腳。

何為國腳?踢過一次國家隊都可以稱為國腳。更何況祖雲達斯擁有的是現任國腳。

強調一點,我講的成隊國家隊,是想強調他有多強,理論上一隊球隊有一兩個國腳已經
可以帶起全隊波。但現在的祖雲達斯在乙組這樣低水平的聯賽中踢球,也能有如此輝皇
的陣容,真係大材小用得無可再小用。唯一可以說他仍能保有這樣的強陣,因為目標已
放在明年升回甲組後的大展拳腳中。

[ Last edited by locklock on 2006-11-13 at 07:03 PM ]
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 祖雲達斯真係好勁........

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。