<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » "碧咸" 破首發不勝魔咒!
返回列表 回復 發帖

"碧咸" 破首發不勝魔咒!

[center]七旋斬極招重現江湖!

英格蘭球星碧咸被閒置一個月後重新出戰,並攻入一球,
助皇馬2月10日反敗為勝,在客場以2-1戰勝皇家蘇斯達。
碧咸在此役第37分鐘主罰自由球飛入球門遠角扳平比分。[/center]

[ Last edited by locklock on 2007-2-11 at 11:08 AM ]

656 x 491 PIXEL下載

652 x 481 PIXEL下載

654 x 492 PIXEL下載

652 x 483 PIXEL下載

657 x 493 PIXEL下載

656 x 499 PIXEL下載

卡比路都唔知開心定唔開心好....哈哈
Originally posted by hugh090702 at 2007-2-11 11:24 AM:
卡比路都唔知開心定唔開心好....哈哈
其實有張我好想捉,但係太快捉唔到。
碧咸入球後,卡比路和左右兩個職員一齊拍手掌,
好似中共開會咁機動式鼓掌,十分攪野!

明顯今場不是主打4231,反而變成有點像442,所以碧咸打得好開心!
其實皇馬現在積分榜成積也不差,而西維爾又跌緊WATT,始終最大敵人仍是巴塞。
下本季皇馬更要作客巴塞一次,如果全失三分,咁就今季只可以爭234了!

yea~~beckham is back~~~
Originally posted by locklock at 2007-2-11 11:40 AM:

其實有張我好想捉,但係太快捉唔到...
Actually, Realwill be in the top 4 in liga this season! They are little bit difficult for the top3 I think. (Due to the schedule in the last 2 months!) If their new players such as Gago, Higuarin can match with Robinho, Reyes. They will be powerful. Otherwise,Aletico Madrid will be their threat for the fourth!

[ Last edited by Teletubbies123 on 2007-2-11 at 12:13 PM ]
碧咸做左皇馬中流砥柱
中間古迪都交唔到乜野出黎
無乜供應比到前面
係碧咸好多時都係做策動既工作
又有做返佢既老本行出波依然保持到應有既水準
追平既罰球更係一絕係小見係碧咸身上出現既射法
卡比路如果早兩三個月重用碧咸就唔駛搞到今時今日咁既地部啦
碧咸真係球員既典範黎架
係曼聯佢都希望好似傑斯咁一生留係曼聯只係比費sir硬要賣走佢
去到皇馬不受重用間接影響國家隊入選機會先令到佢要走
佢咁耐無比賽一出返黎就有表現睇落好簡單但係背後做既野真係唔係個個球員可以做得到
真係唔好唔信邪碧咸一出黎就贏返波
同樣情況既英格蘭真係要諗諗佢啦
今塲碧咸踢得放左好多,見到有幾球,都由中場射向籠門
以前咁放左好多~
碧咸始終係有質素既
呢場令我諗返佢0係曼聯last果場歐聯vs皇馬
果陣又係失左個正選位,之後後備上陣入左2粒幫曼聯win 4:3~
足球,靚女~

Originally posted by kuru at 2007-2-11 15:46:
今塲碧咸踢得放左好多,見到有幾球,都由中場射向籠門
以前咁放左好多~
兄台講出一點我之前從未諗過.....冇錯.....依家開始碧咸會踢得放過以前...
因為佢已經有後路.....佢又唔駛擔心冇正選.....(晌依家佢冇正選差唔多係必然...好似尋日咁就係bonus...)
咁反而佢以後如果仲有機會出既話都會有表現.....咁當然啦....又係有得出先算啦....
揷爆鄧麗欣、鍾欣桐、黃婉伶、薛凱琪、關心研、鄭融、劉心悠、董敏莉、應采兒、陳文緩、林嘉欣、官恩娜、陳自瑤、陳法拉、廖碧兒
有佢係度打多兩"飯" - 角球同自由球..
佢既能力一路都有..
其實國家隊佢應該入選..
起碼後備啦..
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » "碧咸" 破首發不勝魔咒!

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。