<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 阿仙奴借左個新龍門 - 潘姆
返回列表 回復 發帖

阿仙奴借左個新龍門 - 潘姆

潘姆外借兵工廠 31 August, 2005 23:25 +0800

新特蘭門將潘姆外借至阿仙奴一年。

該名三十三歲愛沙尼亞球員暫時會外借至季尾,不過合約有機會於季末後延長。

自去年十月起,他因膝傷而未有上陣,其位置亦由奇雲戴維斯代替。

潘姆於二零零三年由打比郡加盟,替新特蘭上陣六十八場賽事。

他在新特蘭時曾在對打比郡的賽事中射入一球,成為一時佳話。加盟阿仙奴後,估計將會出任列文的後備。
----------------------------------
阿仙奴有咁既需要嗎??
睇黎雲格真係幾信唔過而家個後備龍門喎
唔知佢掂唔掂
好鐘意M記廣告妹~ Sukie Tong
下一個女友好似佢個樣就無死
我覺得佢可以打正選tim wor
I still don't know why Arsene Wenger .... he doesn't trust Stuart Taylor... and finally.. he sells Taylor to Villa
We are blessed that we can watch sports, to do many things...
so be happy!
其實我覺得潘姆不係敢得
不過可能佢開價唔高,簽唔到好門將
我覺得卡斯拿斯,費度,積斯基連倫,蘇連遜,保蘭奴,方坦拿,基雲
都ok:cool:
poom勁呀,我都唔明新特蘭點解唔搵佢打正選,k.davis真係廢到爆
Originally posted by alan1984 at 2005-9-1 12:02:
poom勁呀,我都唔明新特蘭點解唔搵佢打正選,k.davis真係廢到爆
因為十月開始傷撚左
Originally posted by 雷公 at 2005-9-1 12:03 PM:

因為十月開始傷
警告,唔好扮唔清楚版規,你都試過因為咁而扣分嫁啦~
摺吧啦
Originally posted by abc123aa at 2005-9-1 12:05 PM:

警告,唔好扮唔清楚版規,你都試過因為咁而扣分嫁啦~
扣過佢幾多分?
Originally posted by abwong886 at 2005-9-1 12:10 PM:

扣過佢幾多分?
好似5分~
摺吧啦
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 阿仙奴借左個新龍門 - 潘姆

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。