<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 愛爾蘭對法國
返回列表 回復 發帖

愛爾蘭對法國

點解好似咁少人睇愛爾蘭對法國呢場波...
反而北愛對英格蘭就咁多人睇??

如果重播..大家又有時間..記住睇下...
睇下現今球王施丹既控球能力...(上半場應該得一個失誤)
睇下堅尼中場既截擊能力...
睇下亨利既級數...

我睇左場波...
覺得法國班後防好差...
保桑對左個英冠級數既前鋒都唔係好掂...

成隊法國隊中前好似打三個人咁...
施丹+韋拉+亨利...
其他級數差好遠...
但唔明上半場好少比波施丹去分波..
佢完半場發脾氣唔知係唔係咁既原因..

最後...如果呢兩隊是但一隊入唔到世界杯都真係好慘~~!!
Both teams need to win the matchs vs current no.1:
France Vs Swiss
England Vs Poland

I think they can both win if there is no stupid tactic used.
我係講緊愛爾蘭同法國...
=)

當然英格蘭入唔到都好慘..但佢地應該ok 既...
Oh I see, Ireland have good players like Keane, Duff.

[ Last edited by chicken on 2005-9-8 at 02:49 PM ]
Originally posted by sonyguy at 2005-9-8 12:02:
點解好似咁少人睇愛爾蘭對法國呢場波....
聽聞亨利除左入左波
上半場佢都幾廢,
Originally posted by sonyguy at 2005-9-8 12:02:
我諗好多人都係兩邊都睇,不過英格蘭開波先同埋輸波多d人討論啫
Originally posted by pc20001103b at 2005-9-8 03:14 PM:

聽聞亨利除左入左波
上半場佢都幾廢,
上半場愛爾蘭守得好好...(雖然有幾下真係去晒...)
或者講..成場波都好好...
而法國真係得佢同施丹有d 威脅...
唔算廢...但真係無機會...

全場波可能真係得入波果一個機會起腳...
咁就入左...
Originally posted by sonyguy at 2005-9-8 18:43:

上半場愛爾蘭守得好好...(雖然有...
佢果球真係輸俾佢都抵啦
順便問下出線資格係咩?
八組首名出線...
八組最佳兩組果兩隊次名出線...
其餘六組次名踼附加賽...
...
Originally posted by sonyguy at 2005-9-8 12:02 PM:
你明唔明,法國基本上真係打佢地三個ga ja...
我的最愛: Miki、Stephy、阿仙奴、AC米蘭
"為何還喜歡我,我這種無賴"
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 愛爾蘭對法國

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。