<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 奧雲好過羅賓佬
返回列表 回復 發帖

奧雲好過羅賓佬

奧雲仔不論在皇馬或在紐卡素都有貨交。
羅賓佬打皇馬咁耐都未來料喎。
講射術走位奧雲一定好過羅賓奴,羅賓奴只係腳法好過奧雲,不過羅賓奴都仲係進步當中,要比d時間佢........
摺吧啦
身形太單薄...冇施丹cool波既能力...
Originally posted by 塵埃 at 2005-10-31 11:46 PM:
身形太單薄...冇施丹cool波既能力...
保護個波既能力佢有,但佢身形真係太單薄,再加上佢經驗不足,所以佢既路數經常比人捉到,踢多幾年佢就會好d嫁喇
摺吧啦
Originally posted by abc123aa at 2005-10-31 11:45 PM:
講射術走位奧雲一定好過羅賓奴,羅賓奴只係腳法好過奧雲,不過羅賓奴都仲係進步當中,要比d時間佢........
羅賓奴咁後生,論前境,當然佢會好啦。不過腳法好都要識入波至得。打前鋒就最現實,有波入就 very good。冇貨交就乜都係假。
Originally posted by abc123aa at 2005-10-31 11:48 PM:

保護個波既能力佢有,但佢身形真係太單薄,再加上佢經驗不足,所以佢既路數經常比人捉到,踢多幾年佢就會好d嫁喇
踼多幾年到佢得時候,奧雲仔都大概夠鐘收山咯。
唔係好明
點解近年咁與呢d老鼠仔
身型身位輸晒
係得速度同低重心比一般前鋒好
Originally posted by donald15 at 2005-11-1 12:04 AM:
唔係好明
點解近年咁與呢d老鼠仔
身型身位輸晒
係得速度同低重心比一般前鋒好
因為球壇d人開始注重速度同腳法.....所以係咁= ="
摺吧啦
Originally posted by 馬蘭奴 at 2005-10-31 11:52 PM:

踼多幾年到佢得時候,奧雲仔都大概夠鐘收山咯。
佢得唔得同奧雲有咩關係= ="???
摺吧啦
OWEN 入左兩粒先咁講 ,
冇波入果陣真係老鼠 , 過街老鼠 !
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 奧雲好過羅賓佬

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。