<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » {談}足球nike 90問題
返回列表 回復 發帖

{談}足球nike 90問題

我個fd用英超藍色個種會唔會甩色?我個fd個個甩色好似,有無人試過?落雨踢波個時我汁住佢個波我一拎放係身一陣...好野我成身藍色~有冇人試過落雨踢90而且拎住個波之後成身色呢?
我落雨果時踢人地果個,拎上手冇甩色...
man utd~~~CARRICK

Cyndi Wang
我個個有甩色都唔系甩得太多…(用左好耐)
Originally posted by iknow at 2006-3-24 08:19 PM:
我落雨果時踢人地果個,拎上手冇甩色...
其實唔止拎上手,係我地第一次踢個時落雨之後再睇返個波都係甩色=.=遲d我試下影幅相俾你睇完全d色係淺啦,姐係甩色啦=.=
Originally posted by 呀俊 at 2006-3-24 08:33 PM:

其實唔止拎上手,係我地第一次踢個時落雨之後再睇返個波都係甩色=.=
你踢硬場就一定甩gala...

Cyndi Wang
Originally posted by iknow at 2006-3-24 08:34 PM:

原來係咁-.-"姐係踢5人場就一定甩啦-.-""
Originally posted by 呀俊 at 2006-3-24 08:40 PM:

原來係咁-.-"姐係踢5人場就一定甩啦-.-""
點都有摩擦ga ma...

Cyndi Wang
[center]我今日落雨踢,好似利記 Riise咁樣用年衫黎抺個波掟界外球都冇事~!~!~[/center]
Nike正版波係應該唔會甩色
至於晌街場踢得多
會甩係甩皮(連色的皮)
因為有鐵絲網會刮爛個表皮
如果好似甩顏料咁脫色...就唔會喇
個波上面有個落雨既公仔........係waterproof架
Originally posted by iknow at 2006-3-24 08:34 PM:

咁都應該只係甩皮姐~
但係佢話落雨時會甩色喎
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » {談}足球nike 90問題

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。