<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » [賽後討論]維拉利爾對阿仙奴
返回列表 回復 發帖

[賽後討論]維拉利爾對阿仙奴

真係唔抵呀,成場維拉利爾好多機會,古里奧法蘭高好多機會,可惜佢把握唔到,科蘭既一次半空門又射左出界........
連臨完場列基美既12碼都射失........唔通真係整定比阿仙奴入決賽攞歐聯?
摺吧啦
因為亨利無左影而唔識踢波既一人球隊阿仙奴, 遇著唔識將個波放入龍門裡面既維拉利爾。

咁又比阿仙奴悶和0比0

不過維拉利爾既把握力又的確比較差d, 好多機會都浪費晒。
yes, bad luck ... for 維拉利爾
We are blessed that we can watch sports, to do many things...
so be happy!
老實講,今晚阿仙奴守得其實都幾差下,相比起同皇馬踢果一場真係差好遠,如果維拉既把握同運氣好少少,我估最少會羸到兩比零。

Anyway,祝賀阿仙奴殺入決賽,希望順利拎埋冠軍~
Originally posted by clkgtr at 2006-4-26 04:59 AM:
因為亨利無左影而唔識踢波既一人球隊...
唉........雖然比阿仙奴入到決賽可以同巴塞一鬥,不過希望聽日AC米蘭搞掂巴塞啦........咁我就可以支持AC米蘭

維拉利爾12碼「劊子手」列基美竟然係呢個時刻先黎射失....真係時也命也,係你就係你,唔係你既你強迫都冇用
摺吧啦
Originally posted by abc123aa at 2006-4-26 05:02 AM:

唉........雖然比阿仙奴入到決賽可...
不過講真, 就算列基美射入個12碼迫到加時, 但係成隊維拉利爾都已經謝謝地(失12碼之前已經謝謝地)

所以, 就算比維拉利爾迫到加時都好大機會輸波
Originally posted by clkgtr at 2006-4-26 05:08 AM:

不過講真, 就算列基美射入個12碼...
係呀,就算互射12碼維拉利爾都好難射得贏阿仙奴........
摺吧啦
it's the worse arsenal game in champion's league this year but they managed a draw... I really think they have the luck on their side tonight... hope it'll continue until the final
Originally posted by clkgtr at 2006-4-26 07:08:

不過講真, 就算列基美射入個12碼...
hai ah.. you can see they were tired......
really tired..
but did they rest for the last game on Sat?!

We are blessed that we can watch sports, to do many things...
so be happy!
Originally posted by brightlee at 2006-4-26 05:12 AM:

hai ah.. you can see they were tired......
really tired..
but did they rest for the last game on Sat?!

咁阿仙奴嚮星期六都係半力出擊呢

維拉利爾嚮下半場感覺上已經謝晒, 有波又唔識追, 動作又慢半拍
可能真係球隊級數既問題喇
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » [賽後討論]維拉利爾對阿仙奴

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。