<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 06-07賽季選秀大會之意見
返回列表 回復 發帖

06-07賽季選秀大會之意見

咁唯有開一個帖俾大家發表各隊所選既新秀之意見
首先我想講既係奧蘭多魔術
佢哋選咗公爵大學既射手列迪克
早前這名射手在備受傷患及超速駕駛之困擾
選秀順位由原本被球評家認為既前八滑落到現在既第十

不過我就咁諗, 列迪克由隊友學長格蘭.希爾之指導及鞭策下
在未來既球季應該會有一大作為

而籃網第一輪所選既新秀
用意更為明顯
第廿二名既後衛馬古斯.威廉士(Marcus Williams)用來作傑特之接班人
而第廿三名既前大前鋒祖斯.邦尼(Josh Boone)係用來彌補馬田離隊後
薄弱既內線攻守強度

最令人費解既係鷹隊, 速龍
明知有咁多前鋒球員
都仲要選前鋒, 而唔選後衛

[ Last edited by 拳王洛奇 on 2006-6-29 at 11:31 AM ]
raptors揀左新nowitzki, Andrea Bargnani
但我諗緊佢有冇呢個需要
隊中已有bosh同villanueva
不過據聞villanueva將會被換走...

我唔明點解bulls唔要LaMarcus Aldridge...
Tyrus Thomas防守係好,但唔係好高,進攻又冇LaMarcus Aldridge
我覺得bulls要個o係籃底搶分好d
bobcats揀Adam Morrison都唔錯ge,加埋okafor同g.wallace,呢隊波大有作為

hawks就真係要一個pg... 但又係揀左個pf

[ Last edited by kgkgkg212121 on 2006-6-29 at 06:56 PM ]
我想知火箭 要左咩人 同 岩吾岩用?
Originally posted by kgkgkg212121 at 2006-6-29 06:55 PM:
raptors揀左新nowitzki, Andrea Bargn...
聽聞Andrea Bargnani  之前係意大利聯賽打,
平均11.6分,5.5reb........咁都做到狀元?
佢潛質好好?
今次選秀會真係無人識咁濟.........
剩係聽過J.J. Redick 呢個射手同James White呢個變態入樽佬......

呢個網作參考之用>>>http://www.chron.com/disp/story.mpl/sports/bk/bkn/4011390.html

[ Last edited by nashisthebestpg on 2006-6-30 at 01:54 AM ]
Originally posted by nashisthebestpg at 2006-6-30 01:50 AM:

聽聞Andrea Bargnani  之前係意大利聯賽打,
平均11.6分,5.5reb........咁都做到狀元?
佢潛質好好?
係~~
Originally posted by nashisthebestpg at 2006-6-30 01:53 AM:
今次選秀會真係無人識咁濟.........
...
可能你唔多留意je~~
好多我都識
Originally posted by kgkgkg212121 at 2006-6-30 02:05 AM:

可能你唔多留意je~~
好多我都識
你有留意usa ge 大學比賽?
Originally posted by nashisthebestpg at 2006-6-30 02:23 AM:

你有留意usa ge 大學比賽?
都有ga~~會上網睇返d result咁
以前有espn有得睇ga...
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 06-07賽季選秀大會之意見

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。