<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 碧咸何去何從??
返回列表 回復 發帖

碧咸何去何從??

碧咸留皇馬除非佢真係甘蠢
皇馬留佢鏡擺明利字當頭
有好價一定Trade佢走
奧雲就係板

如果肯自降身價英超
3大中型班會要佢
熱刺[賣了卡域克有錢],
紐卡素[一直都想上位]
阿士東維拉[新班主好似好有錢]

3隊名氣欠佳好難買出名球員
而碧咸打慣英超
打法冇甘易殘
最重要票房保證
熱刺
已投放大量今錢購入今屆英超重點之星"貝碧托夫",已沒有餘錢再收購球員。

紐卡素
班底已屬星級之選,唯一問題出自籠門一職上,過份倚重基雲而忽視收購後備籠門,導致如今成積下滑的主因。

阿士東維拉
小本經營,那有購入大牌球星之理!?

碧咸再蠢也不會不和皇馬續約,因為如今出得起如此高薪,而又可以接受一個正在走下波及被國家隊拒之門外的球員,這樣的球會屈指可數。

[ Last edited by locklock on 2006-10-23 at 09:54 PM ]
Originally posted by locklock at 2006-10-23 09:51 PM:
熱刺
已投放大量今錢購入今屆...
黎利記啦 可以解決利記右路打得唔好問題再加上可以同高治屈下機...
一剎那的幸福足以回味一生

Originally posted by locklock at 2006-10-23 09:51 PM:
熱刺
紐卡素...三線最差一定係後防...
man utd~~~CARRICK

Cyndi Wang
佢走一定去美國踢啦
紐約紅牛出成一千萬美金年薪
做model啱佢多d!!!
Originally posted by brightman at 2006-10-23 09:53 PM:

黎利記啦 可以解決利記右路打得唔好問題再加上可以同高治屈下機...
同高治屈機..
你估家下打緊winning ~
用緊英格蘭咩~

[ Last edited by kiki12345 on 2006-10-23 at 10:14 PM ]
熱刺
紐卡素
班底已屬星級之選,唯一問題出自籠門一職上,過份倚重基雲而忽視收購後備籠門,導致如今成積下滑的主因。
成積下滑係因為多年都用巴布爾而死唔唔轉
個個都有眼睇佢幾廢   但係都係繼續正選
犯左好多底級錯誤後   都繼續正選   百思不得其解
唔通係黃馬掛
Originally posted by locklock at 2006-10-23 21:51:
熱刺
同意...
所以我覺得佢一係留番係皇馬.....
一係就去果d美國大聯盟呀....Qatar呀果d........
同埋我都唔覺得佢想番英超對番曼聯......
揷爆鄧麗欣、鍾欣桐、黃婉伶、薛凱琪、關心研、鄭融、劉心悠、董敏莉、應采兒、陳文緩、林嘉欣、官恩娜、陳自瑤、陳法拉、廖碧兒
南華
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 碧咸何去何從??

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。