<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » ~巴塞冠軍再亮危機~
返回列表 回復 發帖

~巴塞冠軍再亮危機~

岩岩睇新聞知道細哨打唔走個紅牌要停賽一場,下一場仲要對攻擊力都好強嘅賓佬,睇黎巴塞下場要贏都好難,如果就算和波,冠軍就會離開巴塞好遠好遠!
細哨都唔知搞咩野,o係最重要最危急嘅關頭,居然咁不智做出LEE D行為,真係神又係佢,鬼又係佢!
球王之末路.....................

BTW.....賓佬 = 愛斯賓奴 ??
Originally posted by 勇勇 at 2007-5-30 03:38 PM:
岩岩睇新聞知道細...
今年巴塞既神係美斯,唔再係細哨啦!
Originally posted by 自由神 at 2007-5-30 15:55:

不過冇細哨的日子係輸多贏少,SORRY講錯左,應該係輸多和少至真!!
冇一個好嘅中場,美斯發揮唔到
Originally posted by 自由神 at 30-5-2007 15:55:

我有預感經此一役,
未來兩季既細哨既狀態同表現會好似皇馬時期既朗拿度一樣沉.....甚至更沉......

除非佢未來單季總比賽場數可以減3分1啦......
Originally posted by 勇勇 at 30-5-2007 15:59:

不過冇細哨的日子係輸多贏少,SORRY講錯左,應該係輸多和少至真!!
冇一個好嘅中場,美斯發揮唔到
好嘅防守中場:馬基斯、艾美臣、莫達
好嘅駁腳中場:沙維
好嘅進攻中場:迪高、恩尼斯達

咁都唔夠好??
Originally posted by Edgar Davids at 2007-5-30 16:02:

我有預感經此一役,
未來兩季既...
細哨真係越踢越冇力,佢踢得太多場波LA,疲到冇晒狀態!
近期巴塞有佢係度都係岩岩好贏到波1:0或2:1,如果冇細哨落場真係只識得和波,唔好彩仲會輸tim
Originally posted by Edgar Davids at 2007-5-30 04:02 PM:

我有預感經此一役,
未來兩季既...
而美斯因為無壓力下作賽而愈黎愈好腳法!
Originally posted by Edgar Davids at 2007-5-30 16:05:

好嘅防守中場:馬...
不過細哨係成隊波發版主力有時仲可以入波tim,佢D OUTLOOKPASS真係好勁好到!
我覺得即係好似碧咸咁囉!
Originally posted by 勇勇 at 30-5-2007 16:08:

細哨真係越踢越冇力,佢踢得太多場...
細哨06年先踢完西甲、再踢歐聯、後踢世界盃、仲有巴塞之旅、廣告、07西甲、國王盃、07歐聯、西班牙盃、而家仲要暑假黎香港,前前後後一季踢成八十幾九十場波。

唔殘果個都有問題啦.....連林伯季尾都有傷,何況細哨?
所以推細哨死果個將會係巴塞...........
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » ~巴塞冠軍再亮危機~

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。