<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » Futbol Trend有回歸盃門票派!
返回列表 回復 發帖

Futbol Trend有回歸盃門票派!

朗豪坊和時代廣場7樓的Futbol Trend有回歸盃門票派呀!

960 x 1357 PIXEL下載

Premier League Champions
2006-07 Man. Utd.
2005-06 Chelsea
2004-05 Chelsea
2003-04 Arsenal
回歸盃冇興趣
我想7月去澳門睇紅魔
可惜買唔到飛
Originally posted by SCM at 2007-6-15 03:00 PM:
回歸盃冇興趣
我想7月去澳門睇紅魔
可惜買唔到飛
Futbol Trend也有曼聯亞洲之旅的門票呀!
但我對澳門那場沒興趣,因為對上清飲,日本那場便值得一看了!
Premier League Champions
2006-07 Man. Utd.
2005-06 Chelsea
2004-05 Chelsea
2003-04 Arsenal
Originally posted by pyliu at 2007-6-15 10:03 PM:

上清飲隊對香港隊都係打和1:1咋!
勁極有限啦!
Originally posted by pyliu at 2007-6-15 10:03 PM:

有都比人搶晒
而且summer唔係太得閒
去唔到日本
今次睇紅魔純粹想睇下球星 影下相
Originally posted by 自由神 at 2007-6-15 10:05 PM:

上清飲隊對香港隊都係打和1:1咋!
勁極有限啦!
咁7月咪比人抄死
Originally posted by SCM at 2007-6-15 10:10 PM:

咁7月咪比人抄死
曼聯會贏少少收手嫁啦!
夏天對曼聯黎講係一大挑戰!
Originally posted by 自由神 at 2007-6-15 10:12 PM:

曼聯會贏少少收手嫁啦!
夏天對曼聯黎講係一大挑戰!
呢句真
同英國既天氣完全相反
Originally posted by SCM at 2007-6-15 10:16 PM:

呢句真
同英國既天氣完全相反
好多時球迷以為愛隊黎香港就會有打歐洲賽果陣既表演

點知,一黎到。
就發現!點解隊波D體能同速度咁慢既

因為佢地根本無諗過33度要踢波!
Originally posted by 自由神 at 2007-6-15 10:19 PM:

好多時球迷以為愛隊黎香港就會有打...
之前紐記黎香港已經係
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » Futbol Trend有回歸盃門票派!

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。