<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 朗拿度或不隨巴西隊訪港
返回列表 回復 發帖

朗拿度或不隨巴西隊訪港

2月 6日 星期日 23:15 更新

皇家馬德里球隊宣佈,他們已經與隊中的巴西球星朗拿度達成協議,他不會隨巴西國家隊訪港,參加賀歲盃。

新華社引述皇馬稱,由於朗拿度家人身體有恙,他要在西班牙與巴西往返,為了避免他短期內再次經受長途跋涉之苦,才與其商量放棄香港之行的。

希望佢會黎啦~~~

450 x 248 PIXEL下載

唔係ar化~~
i  want  see   him   ar~~!!!!!!!!!!!
Originally posted by cwc_tkd at 2005-2-6 05:38 PM:
2月 6日 星期日 23:15 更新

皇家馬德里球隊宣佈,他們已經與隊中的巴西球星朗拿度達成協議,他不會隨巴西國家隊訪港,參加賀歲盃。

新華社引述皇馬稱,由於朗拿度家人身體有恙,他要在西班牙與巴西往返 ...
我比較關心朗拿甸奴來不來!

360 x 284 PIXEL下載

har.... thts not a great news...
而家d飛都賣唔晒,得返細哨單拖
入座率可能唔爆

[ Last edited by molala on 2005-2-7 at 02:00 PM ]
Originally posted by molala at 2005-2-7 05:58 AM:
而家d飛都賣唔晒,得返細哨單拖
入座率可能唔爆

[ Last edited by molala on 2005-2-7 at 02:00 PM ]
Don't forget there's Roberto Carlos too!!!

278 x 364 PIXEL下載

你地有冇諗過去現場睇呀????
我就一定唔會去喇~~見到d飛簡直係命都比埋佢呀~
同埋基本上個場波既主力都係出得個半場而唔係全力~
睇黎都冇乜意思~~~講真架~
Originally posted by FIRE GUNZ at 2005-2-7 06:38 AM:
你地有冇諗過去現場睇呀????
我就一定唔會去喇~~見到d飛簡直係命都比埋佢呀~
同埋基本上個場波既主力都係出得個半場而唔係全力~
睇黎都冇乜意思~~~講真架~
如果二百元或許我會考慮!

354 x 384 PIXEL下載

得番細哨同羅比奴

115 x 115 PIXEL下載

返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 朗拿度或不隨巴西隊訪港

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。