<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 施丹受傷了
返回列表 回復 發帖

施丹受傷了

皇家馬德里周四宣布,這家西甲豪門陣中的法國隊隊長齊達內(施丹)因腹股溝扭傷將休賽三周。

皇馬在球隊官方網站上說,齊達內是在周三隨法國隊參加世界杯外圍賽時受傷的。在法國1-0客場戰勝愛爾蘭的比賽中,這名中場大將中途被替換下場。

法國隊希望齊達內能及時痊癒,趕上參加10月8日客場挑戰瑞士的下一場世界杯外圍賽。這兩隊目前在歐洲區第四小組並列榜首。

大家認為好番又有冇態呢?
仲有就係對法國既影響
我就覺得會冇乜態
法國更加唔掂(除非可以轉成以亨利作重心)
如果唔係實輸
法國求神拜佛施丹要快d好番
ALSO 皇馬
字伯言,吳郡吳人也。本名儀,世江東大族。
朗拿度又傷施丹又傷,咁皇馬踢乜呀
Originally posted by ciger at 2005-9-9 04:44 PM:
朗拿度又傷施丹又傷,咁皇馬踢乜呀
用古迪掛~?
皇馬果度,搵巴迪斯達打進攻中場囉
反正佢咁射得(左面又打得唔好)
再唔係學巴西咁,搵羅賓奴打進攻中場
但左中場就唔知出邊個啦
皇馬既進攻中場唔缺人
所以我覺得法國會受更大影響

[ Last edited by pc20001103b on 2005-9-9 at 05:19 PM ]
Originally posted by pc20001103b at 2005-9-9 17:15:
皇馬果度,搵巴迪斯達打進攻中場囉
反...
3星期應該好番啩,仲有成個月
Originally posted by ciger at 2005-9-9 17:23:

3星期應該好番啩,仲有成個月
好番都狀態成疑
成三十二,唔係咁易提升狀態
Originally posted by pc20001103b at 2005-9-9 05:26 PM:

好番都狀態成疑
成三十二,唔係咁易提升狀態
施丹係球王
Originally posted by edward1906 at 2005-9-9 07:50 PM:

施丹係球王
球王都係人...
何況仲要兼顧兩邊添
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 施丹受傷了

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。