<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN» 測試區 » 吹水版2014to201907 » 悶死6哥la,今日蛇係公司卻無所事事
返回列表 回復 發帖

悶死6哥la,今日蛇係公司卻無所事事

17越來越少女神玩,6哥d女神好多都唔玩live,剩係post相或者追蹤其他用家,有d直情消失左或轉玩其他app
6哥不會有未來,不要再看歷史,還能活才是諷刺 故此不用做傻事 讓快樂迴光返照 彰顯那痛苦冇絕期;活著只受罪為何還活著
17越來越少女神玩,6哥d女神好多都唔玩live,剩係post相或者追蹤其他用家,有d直情消失左或轉玩其他app
66630 發表於 2015-12-1 02:50 PM
6哥越黎越蛇
66630 發表於 2015-12-1 02:50 PM
又到下午茶時間

嘆杯茶、食個包,輕輕鬆鬆又一day

d c9係度目怒兇光望住6哥,蛇王其實係比狗咬嘅先兆,不過6哥已經唔在乎la,少左17d女神,6哥再次失去了人生的意義,活著和死了都沒分別
6哥不會有未來,不要再看歷史,還能活才是諷刺 故此不用做傻事 讓快樂迴光返照 彰顯那痛苦冇絕期;活著只受罪為何還活著
ZbXP-FvBCSEd c9係度目怒兇光望住6哥,蛇王其實係比狗咬嘅先兆,不過6哥已經唔在乎la,少左17d女神,6哥再次失去了人生的意義,活著和死了都沒分別
66630 發表於 2015-12-1 03:03 PM
6哥又有新女

675 x 900 PIXEL下載

本帖最後由 66630 於 2015-12-1 03:31 PM 編輯 唔係新歡,係舊愛,e個女神幾年前6哥好迷佢,每套電視電影甚至每首歌都有追捧,但唔記得咩原因後來6哥遺忘左佢
唔係新女,係幾年前嘅舊愛
66630 發表於 2015-12-1 03:26 PM
傳說中既6哥17 app女神     
傳說中既6哥17 app女神     
港燦男 發表於 2015-12-1 03:29 PM
6哥唔知佢有冇玩17,不過佢唔係6哥e家愛嘅女神
6哥唔知佢有冇玩17,不過佢唔係6哥e家愛嘅女神
66630 發表於 2015-12-1 03:33 PM
有日本網站爆出位於青山嘅風俗店(如果你唔知咩係「風俗店),咁呢篇其實唔關你事…)「虎の穴」出咗一位新嘅風俗孃,個名就叫「桃谷エリカ」。唔好以為佢哋係借呢位只係出道咗半年但橫掃整個AV界嘅豆腐西施個名黎做宣傳,因為根據網站上面嘅描述,清清楚楚咁寫到明「2014 AV出道」,「純白女神」同「有如玻璃一樣的通透纖細的腳板(唔?)」。基本都指到明係桃谷エリカ本人。

http://www.menclub.hk/mobile/article/article.php?cat=girls&aid=5253
有日本網站爆出位於青山嘅風俗店(如果你唔知咩係「風俗店),咁呢篇其實唔關你事…)「虎の穴」出咗一位新嘅風俗孃,個名就叫「桃谷エリカ」。唔好以為佢哋係借呢位只係出道咗半年但橫掃整個AV界嘅豆腐西施個名黎做 ...
d228216 發表於 2015-12-1 03:38 PM

667 x 999 PIXEL下載

返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN» 測試區 » 吹水版2014to201907 » 悶死6哥la,今日蛇係公司卻無所事事

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。