<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN» 測試區 » AIO2014tp2019 » 有無cap琴晚個集愛回家?
返回列表 回復 發帖

有無cap琴晚個集愛回家?

事業線好長好深,條女叫咩名丫
事業線好長好深,條女叫咩名丫
casey24 發表於 2014-3-5 07:48 AM
早晨casey兄, 你講的果條女我已經知是邊位及邊一段, 等我今晚愛.回家后, 再CAP圖上來你看啦, 我應該有錄咗, 有片在手就有圖了.

另外, 多事新聞, 遼寧艦己於3月2日又出海演習, 據報今次包括有艦載空中預警直昇機同行, 你有消息嚒.
又據報, 殲15已經完成了全載重艦上起降能力的證明及合格, 你又知道嚒.
若不喜, 仲鬧人唔識中文, 又話係某人喎, 仲要人慎入才回喎, 邊有噤惡架.

有會員跟尾狗話, 相比之下我D所謂既HDTVCAP 質素差好多, 謹慎諗了還是唔識回??? [img]http://www.26fun.com/bbs/viewthr ... p;page=1#pid3877072[/img]

cgn
早晨casey兄, 你講的果條女我已經知是邊位及邊一段, 等我今晚愛.回家后, 再CAP圖上來你看啦, 我應該有錄咗, 有片在手就有圖了.
bobo21 發表於 2014-3-5 11:07 AM
BO兄好波
可以的話, 今晚出圖大家看吧, TKS.
若不喜, 仲鬧人唔識中文, 又話係某人喎, 仲要人慎入才回喎, 邊有噤惡架.

有會員跟尾狗話, 相比之下我D所謂既HDTVCAP 質素差好多, 謹慎諗了還是唔識回??? [img]http://www.26fun.com/bbs/viewthr ... p;page=1#pid3877072[/img]

cgn
4# bobo21

CHING 見多識廣,  請問CHING 自東莞大掃黃之後, 邊度有機場可安全升降呢???
4# bobo21  

CHING 見多識廣,  請問CHING 自東莞大掃黃之後, 邊度有機場可安全升降呢???
wakit 發表於 2014-3-5 03:09 PM
唔好意思, 雖然我有讀社會學課程, 旦, 向來對內地社會問題無興趣, 或者現正是人大, 政協兩會會議, 去問問果啲乜乜代表吧, 這幾句是講笑啫, 請不要見怪, 有野要做, 晏啲再返來.

cgn

Come Home Love461-2014-3-4.rmvb_20140305_183224.546.jpg

Come Home Love461-2014-3-4.rmvb_20140305_183224.546.jpg (57.8 KB)
720 x 404 PIXEL下載

梁珈咏(Mikako Leung Ka Wing),现为香港无线电视艺员,参加2003年第17期无线电视艺员训练班而入行。 2004年2月18日无线收费电视开台,她被派往担任tvbQ儿童台台柱至今,其后于2005年1月3日主持翡翠台儿童节目《放学ICU》及演出首部儿童剧《葱葱闯地球》。2007年,于《同事三分亲》饰演刘定英一角而为人熟识。

Come Home Love461-2014-3-4.rmvb_20140305_183509.109.jpg

Come Home Love461-2014-3-4.rmvb_20140305_183509.109.jpg (35.4 KB)
720 x 404 PIXEL下載

條女一般..有d似eason 嫂
Thanks!
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN» 測試區 » AIO2014tp2019 » 有無cap琴晚個集愛回家?

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。