<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN» 測試區 » AIO2014tp2019 » 元老今朝發左淫夢
返回列表 回復 發帖

元老今朝發左淫夢

話說今朝發左淫夢 ... 小弟唔知咩事做左新發財 , 有錢梗係要花拉 ,
參加左個AV女優團去日本玩 , 去到個場地就列AV女優坐係度 ,
我唸無一百都有五十 , 司儀鳩吹左輪後 , 班AV女優就離坐 ,
到我地好似搶櫈仔咁 , 搶到邊個櫈仔 , 呢幾日就有邊個去陪 !!!

小弟係佢地離坐就搵定目標 , 等陣就唔駛慢慢搵浪費時間 ...
我既目標係四五個佳埋一齊既熟女 , 但佢地好遲都唔係離坐 ,
我唸佢地係唔想陪我地 , 係度出一出場就算 ... 我就係佢地附近 ,
扮坐邊個好 , 其他人都差唔多坐晒 ; 到最後幾秒 , 佢地終於要離坐 ,
我先走個去 ... 四個我都鐘意 , 結果我唸左兩秒 , 就選左沢村麻耶 :

其實沢村麻耶 , 絕對唔係我最鐘意果個 ... 不過 , 佢比我感覺溫婉D ,
即係比男優搞完 , 仲要90度躹恭 , 講 "多謝指教" 果種 ...
可能沢村麻耶都多得我唔少 , 不過至少無表現出來 ,
我地一齊食左中午(團體餐 , 佢坐我隔離咁解 ... 當然 , 請手臂食波餅
呢D梗係唔小心) , 本來都幾開心 , 但唸起今晚有得扑佢 ,
反而好緊張 , 最後仲要緊張到醒左TIM ... ^.^"
元老有冇發過TB淫夢牙
元老有冇發過TB淫夢牙
自拍男 發表於 2016-9-4 10:14 AM
都算有 ... 係某一期 "全美超模" 既三甲 , 叫阿KIM
都算有 ... 係某一期 "全美超模" 既三甲 , 叫阿KIM
迦樓羅女王 發表於 2016-9-4 10:25 AM
元老介唔介意 J 黑人TB
元老介唔介意 J 黑人TB
自拍男 發表於 2016-9-4 10:39 AM
黑人TB我都係未見過 ... 有無圖???
黑人TB我都係未見過 ... 有無圖???
迦樓羅女王 發表於 2016-9-4 10:58 AM
80年代TB始祖Grace Jones

972 x 968 PIXEL下載

736 x 726 PIXEL下載

635 x 849 PIXEL下載

1920 x 1080 PIXEL下載

80年代TB始祖Grace Jones
自拍男 發表於 2016-9-4 11:07 AM
... 嚇到九都縮
元老介唔介意 J 差妹TB
元老介唔介意 J 差妹TB
自拍男 發表於 2016-9-4 11:56 AM
都係未見過 ...

642 x 960 PIXEL下載

1021 x 579 PIXEL下載

返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN» 測試區 » AIO2014tp2019 » 元老今朝發左淫夢

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。