<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN» 測試區 » AIO2014tp2019 » 元老開壇講 食人文化 與 暗網
返回列表 回復 發帖

元老開壇講 食人文化 與 暗網

首先講明 , 小弟開呢個POST主要係因為呢個YOUTUBE既啟發 :

佢開頭講既係一單係2004年 , 發生係美國既食人事件 ,
而呢單事件又同一個討論食人既網站有關 , 而呢個網站既創立人
又同稱為DOLCETT既血腥漫畫有關(佢係創始人)

而我想講既 , 就係DOLCETT ... DOLCETT其實係女人被虐殺 ,
肢解  甚至分食既漫畫 , 其實呢D漫畫元老係睇過 ,
甚至可以話係20-15年前沈迷過 ... 係相同既時間我仲睇過 ,
兩篇破十萬字既網上食人小說(應該係我追網上小說既字數紀錄)
所以我覺得我都有少少資格講呢樣野

題外話一下 , 係20-15年前(即大概1999-2004) ,
包括香港既好多國家網上法例未完善 , 網上真係好鬼多野睇 ,
係好多普通咸網既連結  自動彈出既網站 , 都會有戀童  人獸交
甜文上面 , 仲係最流行寫明星既甜文 ... 唔計甜野 ,
都可以好容易找到解剖片  變性手術片

相對E+連走光相都無張 , 我一直覺得相對90年代
(7/80年代就更唔駛講) , E+其實係一個 "新保守主義時代" ...

講返 食人文化 與 暗網 ... 小弟之前講話睇DOLCETT既網站 ,
我唸就係暗網 , 因為佢個網雖然係有名 ,
但係齋打個名係搜尋唔到架 , 一定有佢詳細既網址
(即如.COM後果D hguy/djjhg/ghbhj/jg/hhfb/57vkf6h/ ...
總之你唔係COPY左 , 係唔會記到)

ED網 , 尤其係DOLCETT既漫畫網 , 其實幾大機會係全免費 ,
但係果D戀童  人獸交網就好大機會要入會 ,
咁要你入會 , 就梗係要交錢拉 ... 都係係200X年 ,
美國聯同各國警方大肆捉拿呢D網既會員 , 令好多高薪白領跳樓

我一度以為戀童網己經消失 , 但有人同我講 , 話用俄文搜尋 ,
仲係會有一大批 ...

今次講到暗網 , 小弟等別想澄清一點 ,
小弟理解同接觸個既暗網 , 其實同好多細卡士網紅講既好大分別
係 ... 暗網係好多犯法野 , 好似洗黑錢  買毒品 ,
同埋我岩岩講戀童網 , 但D "虐殺網站" 果D我幾乎100%肯定
係假既 !!!

我自己就唔講勒 , 請POWPOW教授出來講拉 :

我引用返第一條片6:45果句 : 其實所有野都只係滿足你既幻想
頂你地個肺,一講正經野就無人回?!
頂你地個肺,一講正經野就無人回?!
迦樓羅女王 發表於 2019-1-31 04:31 PM
大媽回     
明明係勁有深度都無人睇 ...
明明係勁有深度都無人睇 ...
迦樓羅女王 發表於 2019-1-31 08:36 PM
最有深喉     
首先講明 , 小弟開呢個POST主要係因為呢個YOUTUBE既啟發 :
UfFUp2Bfu7Q

佢開頭講既係一單係2004年 , 發生係美國既食人事件 ,
而呢單事件又同一個討論食人既網站有關 , 而呢個網站既創立人
又同稱為DOLCETT既血腥漫 ...
迦樓羅女王 發表於 2019-1-31 09:35 AM
暗網果d唔好睇好過..似有d人話hack入你com.或者中毒
暗網果d唔好睇好過..似有d人話hack入你com.或者中毒
胡生 發表於 2019-1-31 09:52 PM
當年阿嬌淫照大把病毒
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN» 測試區 » AIO2014tp2019 » 元老開壇講 食人文化 與 暗網

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。