<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 你地去salon時會點樣同個髮型師溝通?
返回列表 回復 發帖

你地去salon時會點樣同個髮型師溝通?

你地會唔會同個髮型師吹下水?
0 t8 M9 U" R6 E% m* c我就唔會,都唔知有乜好吹~
9 Q& q' p. H& s3 t) c7 V( M. D" q6 `$ q$ s- J
愛靚仔的你地,佢問你剪咩髮型時,你會點答佢?
% t* Y7 l8 S+ q8 u. e# s: ^我就唔係咁識答,次次都係話"剪個短髮,剪薄d就可以"
- d$ K8 y+ ?  u8 b
2 X! {, U5 ^7 }. z. A1 U! Gby the way, 多唔多男仔係salon到玩負離子直髮? 如果同佢講話做負離子,會唔會好怪呢?
例外reply
Originally posted by happylion99 at 2006-1-21 12:17 AM:! P. ~$ F. ?! X2 M
你地會唔會同個髮型師吹下水?
5 ~6 F" A- c- z, j5 L我就唔...
5 X# X( I! ?3 h2 ]by the way, 多唔多男仔係salon到玩負離子直髮? 如果同佢講話做負離子,會唔會好怪呢?
8 Z  A9 t6 ?5 K- l0 B7 F0 }8 ]; c' D# B' P+ j8 X; L. E
怪,諗返吳健豪之前個款就知有幾怪
夏天
: y0 M0 T+ [, D! u4 p) Y! \平頭裝,同我剷短晒佢..
& y5 ]4 D. h% w: W5 ~3 l3 _
; Y2 ?) s, f/ F& e$ I5 r! A冬天
7 U# J$ f( y* n/ V  E0 o/ ^5 u前後同我修薄d,留的水..
" W" J! X' }4 O+ p1 i' q3 q+ u
3 Q' \" o7 S* z( w2 W8 U( \[ Last edited by 龍九州 on 2006-1-21 at 12:41 AM ]
我會0係magazine 或髮型書度搵一個自己鐘意既...同佢講想剪個類似咁既頭~~1 e% B+ J- t, \8 M
如果個師傅係ok 既,剪左出黎都起碼唔會太差...
Originally posted by happylion99 at 2006-1-21 12:17 AM:" P. R. S- q% V* Q9 [$ S3 p
你地會唔會同個髮型師吹下水?5 n1 k) e/ p& Q. _. }
我就唔會,都唔知有乜好吹~
1 w2 G0 Q/ i: s  |
$ ^3 j, P" {4 d0 l( ]4 u愛靚仔的你地,佢問你剪咩髮型時,你會點答佢?
. d9 M, ]! ?. D8 i我就唔係咁識答,次次都係話"剪個短髮,剪薄d就可以"
8 Z6 t, Z: e2 F
4 i- {7 V8 a: E  I6 P2 hhaha,我同你個case接近一模一樣~
( R  A, e+ z0 V有時個髮型師同我吹水,我都唔知點應佢~
+ ]* X8 o9 _+ Q. [
" i3 q) O1 O: {- h* H而剪咩髮型,100%相同~
髮型師係 fd 黎、所以傾開計、佢知道我想點。好方便!
Originally posted by 龍九州 at 2006-1-21 12:38 AM:
$ H0 A& E* ]& c8 z, x2 Q夏天
8 B6 }0 f; N+ s, v' ?平頭裝,同我剷短晒佢..4 e! i* ?  a$ F

( h' o6 K! F: g6 M( e9 X冬天+ e" e1 a) g2 ^( }5 W' z
前後同我修薄d,留的水..
  z7 i- U* f/ ~$ ]' S
. g) @/ K9 e( p8 }4 b( `[ Last edited by 龍九州 on 2006-1-21 at 12:41 AM ]
' Z1 T! H$ F7 ^4 e* b

& {: q1 y4 V3 p0 c同你 差吾多.....
1 \. S; Z  d* s: o
  ^# O+ H  d/ F. y, w我是 整齊 就 OK 的 人 !
靚仔娛
我就一句講曬......出到o來睇落係直同長長地就ok......
Originally posted by Yui.i at 2006-1-22 01:08 AM:  O5 l! W9 F0 a
我就一句講曬......出到o來睇落係直同長長地就ok......
2 q9 S! \  N2 X8 [; J) h, \
好耐冇見了~yui.i~~~~can u remember me?!
忽然好想加分...........
Originally posted by yeahchan at 2006-1-22 01:14 AM:
3 E* W8 z, u: m$ [4 X0 b% H$ k6 ~& b) L& h( s
好耐冇見了~yui.i~~~~can u remember me?!
記得.....猫猫....xdd
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 你地去salon時會點樣同個髮型師溝通?

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。