<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 唉....好黑仔
返回列表 回復 發帖

唉....好黑仔

自己都算半個運動員,尋日去定期檢查。發覺心臟出左問題,醫生建議我停止所有劇烈運動。; O1 C5 Z  @& f) i( z- D
唉...點解?我自己好鐘意做運動,偏偏依家就冇得做。感覺上好似廢人咁...唉..
膠少陣當幫忙
下....不過都冇計啦...支持你...
5 }  B, J! w$ T甘醫生有冇話個病有得好返@@?
Originally posted by cwleung1988 at 2006-1-21 11:30 PM:0 T; R: S& Y, \2 N. v9 q
下....不過都冇計啦...支持你...* _1 o& H6 ~6 ^9 x7 K" R
甘醫生有冇話個病有得好返@@?
5 p! ^! S' y! ^: @1 N+ w8 [冇得好返...是基因問題攪到咁
膠少陣當幫忙
Originally posted by Dr.anger at 2006-1-21 11:26 PM:  p& t, }( @# ^7 J
自己都算半個運動員,尋日去定期檢查。...
. e+ t( E6 ]# m: P0 n& ?
如果係我, 我都會好灰.
3 A8 r% I2 Q6 M( ^' v不過灰一陣好la, J. I. s5 S8 @! M
始終你的人生仲有一段好長的路要你走,
4 a6 x0 o$ ~7 l( N. f8 h9 g/ D我係踢波同踢毽的, 其他如badminton 同table tennis 都會玩吓.
" O3 f* E" a+ Z, O' v5 @" P2 B" m我都試過唸吓如果呢一世都冇得踢波咁點算.(仲要啱啱踢完返^^)- y4 Y7 g" ]' t( Y
灰完, 咪唸下發展其他興趣law~
5 q" N1 |" K- D6 M- o好似攝影, 砌模型, 棋藝, 園藝咁樣.
) N) O; S" y6 N; p9 c: u" Z再唔係可以專注學業, 事業都得(我讀中學的)
7 n# s0 V4 [' q% R同d老死分享, 跟手一齊去隊番打啤酒之後(我都會的...^^)
  n% R& W0 T8 M6 q* |1 a咪又係一條好漢law~' ^3 w- g* Y; b
不過為左自己, 千萬要聽醫生講!!!
OOOOOOOOOOO
go!
Originally posted by Dr.anger at 2006-1-21 11:26 PM:
. ]) s0 z2 X2 @自己都算半個運動員,尋日去定期檢查。...
! L& F# t' R$ ?# q- I3 S" i
仲有仲有.7 i) j: X+ t' S& E. P8 b2 }9 H1 Q
係唔係心漏, 我都識人係咁.
OOOOOOOOOOO
go!
唔好咁灰心啦,不如轉打桌球或者草地滾球等無咁劇烈既運動呀。3 i* s; V& l5 v4 t
始終健康先係最緊要呀。
Originally posted by launcher at 2006-1-21 11:43 PM:3 |+ c/ J' [" u, `& ?/ o# B9 a

* w. h6 d# _. Y3 ^4 D仲有仲有.4 B5 f. V) A& ^, n( i* _; r
係唔係心漏, 我都識人係咁.
, }! `& Z9 I0 y  A) ^5 {. j7 o  v# ]
唔係...係大動脈(結構問題)可能會爆...
膠少陣當幫忙
Dr.anger,保重身體,希望您早日康復~
Originally posted by BOYDWAN at 2006-1-22 12:57 AM:$ {1 _. y; j9 ~  ?+ U% I2 n8 [7 R
Dr.anger,保重身體,希望您早日康復~
6 z' m% D/ p6 T0 q. J多謝...9 C( j( [% ?7 S. f  ]3 q
我只希望有天能再做運動
膠少陣當幫忙
Originally posted by Dr.anger at 2006-1-22 01:05:6 F6 q6 D' B6 a

3 L+ a% w; K! L" [( B' q多謝...
% l" r2 ^7 }4 Y" M& p+ a: ^% o我只希望有天能再做運動
4 e) x; [$ \3 m5 E5 R7 {. y- K: ^2 h' G

5 ]+ U6 ~) m1 ]8 u( C7 ^
6 G3 [! T8 z5 R* h9 E* o( }. g! y5 k$ M7 i
只要有信念,世上沒有甚麽是不可能的~
. _( R7 h5 d5 }0 @1 ]加油~~~
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 唉....好黑仔

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。