<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 急問野呀!!!!!!!!!!
返回列表 回復 發帖

急問野呀!!!!!!!!!!

我想請問銀行有冇得"唱"之前舊嘅10蚊紙???8 Z: r4 j- @' j; i3 E6 E

- U. j: ?/ y' Y: f8 {$ Z" w/ Z如果冇得唱,咁係邊度有得唱??
. d/ L, Y# e  d8 b" _: z- h" p9 o! l3 b3 p6 Y' x
急要的
go to 沙田好運中心好樂意,i will help u
& h' z1 P- R7 g# G8 A+ ?! l  C; t) z# o: h" G
[ Last edited by 155220 on 2006-2-5 at 11:55 AM ]
.
Originally posted by 155220 at 2006-2-5 11:49 AM:
3 ^8 T0 J5 X  p6 Xgo to 沙田好運中心好樂意,i will help u# X9 d: u3 E& o& R
" f0 S  w2 r8 I# U3 A& m& g
[ Last edited by 155220 on 2006-2-5 at 11:55 AM ]
- U, C( A" W- D# e' f???
8 O6 g+ U" K  M& b9 r7 E唔明你想講咩...???
Originally posted by neitly at 2006-2-5 12:04:
" @# s# c9 U% m* F7 i* H+ S3 ?3 e+ W( `
???
5 O+ T  a; k- Q- x唔明你想講咩...???
/ q% Y8 m4 s7 t" z4 I: B' C

8 V$ S. [' H: {& Mwhere do u live?
.
我係想唱舊嘅10蚊紙bor...
Originally posted by neitly at 2006-2-5 12:07:
( Z( {( v$ I3 B( h( w) I+ G我係想唱舊嘅10蚊紙bor...
' G! I' X' @- L, [4 q/ ?$ L1 R5 {
. f0 e! ^7 ^/ q& ?# v
去上述地址搵我,唱幾張俾你,好唔好?
.
我住將軍澳,如果有得唱,我去到邊都得
點唱先????
Originally posted by neitly at 2006-2-5 12:12:( |% H5 C  H5 u6 D* f' [
我住將軍澳,如果有得唱,我去到邊都得
2 ^7 L! v6 R* v- T% A

) G9 q0 @7 Q8 d咁遠
.
Originally posted by 155220 at 2006-2-5 12:12 PM:
* s$ V' b( U. s2 k/ W! _4 b( m
- F3 U6 j" O) Y4 T. ]! `: g. a" ?
4 n/ m2 ?8 h; ]  S1 w$ z2 @  f6 Q去上述地址搵我,唱幾張俾你,好唔好?
1 C# L( G; m/ n你有幾多張??
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 急問野呀!!!!!!!!!!

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。