<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » [[[十萬火急]]]有無版友可以幫吓我....
返回列表 回復 發帖

[[[十萬火急]]]有無版友可以幫吓我....

我有個朋友突然情緒出現問題入咗院....: o% J- f4 C0 t1 t
3 `, n4 y, u! d3 U
但係已經10日了...醫院方面朿手無策...如今無計可施之下....' E0 ?: w6 L, {5 e  l* `  a3 k5 N% u2 z

; h+ M- U$ q, w1 a* m唯有向靈媒求助...因為好多朋友探完佢都話似撞邪...., h" Y, c) @( T* ?# b9 _

5 n6 X7 k; _5 Y8 D現在我朋友已經開始不肯進食...令我擔心非常...
0 O9 T& y5 c- K1 @- l; [% J* _: r* _+ |  s
事關我本人不太熟識靈媒...唔知有無版友可以提供有關途徑令我可以求助....+ |0 O( T* u1 A, G9 r1 P  @6 X
0 c6 A# C2 J( L* l
真係十萬火急...
揾吓 機密兄...
Originally posted by d228216 at 2006-5-6 00:08:
/ l' j' O! Z7 A' O揾吓 機密兄...
0 F$ O  I, w% N8 H- m  A# c我淨係同機密兄喺新聞版傾過吓計...唔知點先會搵到佢...
試吓去 【空間靈幻異次元】 開post, 打埋佢個名係標題試吓, 佢差唔多日日梨嫁.
Originally posted by d228216 at 2006-5-6 00:38:
/ \4 c  o* G# z: B& k試吓去 【空間靈幻異次元】 開post, 打埋佢個名係標題試吓, 佢差唔多日日梨嫁.
4 L# k: ]" H4 t3 y' |, O
唔該鬍鬚師兄~
Originally posted by d228216 at 2006-5-6 00:38:
7 U% h2 T1 |6 q+ q# j( C試吓去 【空間靈幻異次元】 開post, 打埋佢個名係標題試吓, 佢差唔多日日梨嫁.
4 ^( S+ v4 o$ K( g我少左梨架啦!呢排好忙啊!
網上身份誰不『機密』?
Originally posted by iMacc at 2006-5-6 00:03:
! ~& }+ A. L. U" X* a* Z( N0 `我有個朋友突然情緒出現問題入咗院......
. J- w+ q3 k$ a6 y2 n復左你啦!你send e-mail給我先啦!最好留埋電話,我收到立即覆你直接聯絡!
網上身份誰不『機密』?
先謝過鬍鬚師兄同機密兄~
( [5 j1 m2 C" d/ |7 w% U3 G" V" d% _% _4 |2 I. Q3 S! \
已發出聯絡方法~
Originally posted by iMacc at 2006-5-6 14:13:
$ G, v0 Z- s* p4 M  e: Q% s先謝過鬍鬚師兄同機密兄~
5 [% \9 c' Y2 K( F- m0 h; i+ y3 p+ ]" \7 C* U, w7 j
已發出聯絡方法~
/ |6 x+ P1 q1 P6 G/ u% |( `有個重要電郵給你,請收!
網上身份誰不『機密』?
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » [[[十萬火急]]]有無版友可以幫吓我....

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。