<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 各位叔伯兄弟!
返回列表 回復 發帖

各位叔伯兄弟!

想問有冇人知~
" O# b1 I2 a+ X' k中銀同豐匯~
% P) {$ A% |) T! J" L+ k要~8 d9 G& }0 ~* I
點先開到支票簿?
4 Y2 M# q  |8 k, k0 v+ A; B如~要有幾$$結餘
Originally posted by YUEN_LOUIS at 2006-5-9 22:08:% [& t  ~$ V) P" R7 H) v8 O$ E
想問有冇人知~/ s# \: l/ r# x& H
中銀同豐匯~
: j6 J+ ?0 U# ^: y" B要~+ o& Z# ?2 `) @! n
點先開到支票簿?
1 P, x5 Y7 b; I: I7 L如~要有幾$$結餘
' n% a$ B1 [  n* H2 f) W$ O) t
有credit card 就ok
網上身份誰不『機密』?
Originally posted by 機密 at 2006-5-9 10:29 PM:
9 W; U( Q9 S4 ]1 Q5 K+ I' e  N& }; E+ X, h; T. w0 m% A5 ?
有credit card 就ok
4 X' G9 u7 T) H+ O/ I. S冇呢~?
Originally posted by YUEN_LOUIS at 2006-5-9 22:40:& |5 V4 K' Y- a5 G
+ ~) S& ~7 J( t5 |9 n
冇呢~?
: }9 o' A2 i; t, G, W; S6 s4 }! r" ]無就要有擔保。
網上身份誰不『機密』?
唔駛嫁啦, 幾皮野開個綜合戶口就有
Originally posted by d228216 at 2006-5-10 12:17 AM:( I- n' c% }0 D) E+ j; l; @) G: T
$ u2 a' u) P, `$ T0 ]+ z1 A6 G% Q  [) D0 ]1 X2 F* ]
幾皮越南盾得唔得嫁?
# ?% {% m7 W6 W7 A
3 X9 w5 p1 k* O) d/ ]3 I) h[ Last edited by clkgtr on 2006-5-10 at 12:30 AM ]
中銀就唔知2 Z! Y: Y' o, B1 v2 s
HSBC就應該唔駛, 只要申請就可以, 不過, 我諗最基本應該要有個saving account先喇
中銀要有推薦人先開到支票戶口
中銀唔知, 但豐匯開過, 如果唔係大學生/已畢左業, 要十萬.
Originally posted by d228216 at 2006-5-10 00:17:' w; e  ^7 M2 |6 ~. J) r
- E! \! y1 @, {
8 j- P  D4 }% T' a" G- Y$ v
好似都幾複雜!
1 g; p& x0 ~3 Y- a9 c' }* N- E3 fhttp://www.hsbc.com.hk/hk/personal/pdf/hp_tc_c.pdf
網上身份誰不『機密』?
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 各位叔伯兄弟!

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。