<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 如果做唔到自己想做既野........會唔會覺得人生好遺憾
返回列表 回復 發帖

如果做唔到自己想做既野........會唔會覺得人生好遺憾

如果做唔到自己想做既野........8 t& x: B. u$ q9 ~+ ]4 e! G2 g! T

6 N- t4 |# `  ^9 s$ t. l如果做唔到自己想做既野,會唔會覺得人生好遺憾,好似咁就一生咁,其實我最想做的就係環遊世界,但我諗我一生都冇咩可能達到而個心願,你地有冇D咩野想做(唔一定係要職業,總知咩野都好LA)但係自己又做唔到 ...如果真係盡左努力都唔成功~~~
) f; A* L& n9 v) g  k1 c適當Ge時候抽身都唔係一件壞事 ?
Originally posted by yanjai2006 at 2006-5-12 12:08:$ e7 ^4 L# L9 L! [) K! ^' t; }
如果做唔到自己想做既野........: P  b% R# q4 q
2 y3 \. I1 U$ q1 y% f. u, D
...
) z2 o, N0 v  z! [
環遊世界咁小事都話要放棄? 平有平遊, 貴有貴遊, 差不多每個地方都有YMCA旅館, 環遊世界有幾咁難? 除非你係跛既, 又或者你要坐"空軍一號"啦, 咁就難d......' Z* e, T$ j) u# s7 l7 o
0 a& g. ?2 \- [1 w
其實感情的問題就最難搞, 我十年前同一個女仔分開, 最近見番, 大家都仲有feel, 但我已經結左婚生左仔, 對住呢段刻骨銘心既感情已經不可能再做些甚麼, 我痛苦過你十倍啦......

640 x 480 PIXEL下載

大把鬼仔鬼妹乞食環球旅行都得啦
同唔到個女仔響番埋一齊
Originally posted by d228216 at 2006-5-12 12:33:1 [! a' G* V, M0 N( a
大把鬼仔鬼妹乞食環球旅行都得啦
: r1 {2 n% s5 K1 z' X3 f咪就係, 環遊世界算得乜? 坐飛機咁辛苦, 請我去都未必去添, 正所謂: 讀萬卷書不如行萬里路, 行萬里路不如食萬寶路.......
Originally posted by 打狗棒 at 2006-5-12 02:10 PM:* g+ k% `3 X$ \& E+ r& N- S
5 B3 E) c: I2 U
咪就係, 環遊世界算得乜? 坐飛機咁辛苦, 請我去都未必去添, 正所謂: 讀萬卷書不如行萬里路, 行萬里路不如食萬寶路.......
3 ~* c' m3 K: D' u9 z

55 x 81 PIXEL下載

Originally posted by 打狗棒 at 2006-5-12 12:22 PM:
7 w5 x/ \. W/ ~* ~# S' c. [/ X. A0 S7 [. e: y/ o
環遊世界咁小事都話要放棄? 平有平...
$ q# t0 g! _- @) z* v" j. f2 g% @, c% p! X5 ^5 B
bro 咁大劑?!
8 q# u% h! t+ e1 V( j% b$ C' b7 N$ ~& f1 z8 Y' B
唔睇你既post, 我仲以為得做戲先有jar
我諗住去利物浦同歐洲旅行8 D. l/ P5 `& S$ b% z# E9 h+ V
加埋想去日本滑雪
& Y# E) `: g( h7 y+ x( i  B& p# n& w+ c+ \% z7 e
仲未去.................% R6 w( z7 {2 k6 o! h
但係會儲錢 " F# i9 S  ^" I. P" {  p  d+ n

$ C7 @$ _; h! ]  X1 L老實講
: A" H' F3 y. k, z% E人一世物一世
1 j' \( K( A8 V' R唔去會有遺憾架
" {( {7 X! O# z( Od 錢又唔可以羅走, right ?
Originally posted by homan~ at 2006-5-12 14:26:
6 Y- B3 c  q8 I
" g% n7 m! M2 D. }! C/ D0 X/ \( |% d1 P+ V
bro 咁大劑?! ) M3 q4 J5 x- |3 H- A
8 [6 h8 ~4 E% T: M  i
唔睇你既post, 我仲以為得做戲先有jar
1 ?4 d- E  e* k0 J; N
人生如戲呀細佬..........

350 x 204 PIXEL下載

Originally posted by 打狗棒 at 2006-5-12 02:30 PM:
% N* G' F" \$ t. ]% S  J: D- t) O. i" r7 ~( E
人生如戲呀細佬..........
8 q; N, n7 A9 B5 b" N; V) ^/ J: k! @  ?5 \0 z' k" t! f
bro,
2 b/ a: f) z' e4 G0 S: i) c2 r' c' U3 a7 T$ s: ?- y
我試過同一果女仔好有feel
; d7 y  b# M9 v0 y1 g但係佢唔信教........ , H7 N9 ?3 z) O
9 t. ^9 x+ Y" g! M7 u
冇計,
( t  m9 h+ t1 g8 j咁就冇一齊啦  
" J7 P5 j1 V8 ^" ^9 D7 P3 |# L! ~: h0 X) i/ L& F% O7 |
講閞都有d 遺憾 .........
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 如果做唔到自己想做既野........會唔會覺得人生好遺憾

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。