<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 剛剛開始看神鵰俠侶
返回列表 回復 發帖

剛剛開始看神鵰俠侶

真係唔錯,特別是小龍女被強姦果到,個心真係有D想殺左條友仔佢
% W& ?2 @4 o* m加上個女都演得似,我發覺個男主角都幾似古天樂的
# Z) m+ k7 |' W3 h, s% ~/ [不過頭3集都幾悶的,唔知粵語會配音成點呢, g1 z( j- O, q9 y9 g8 ]
有無人會睇睇,星期一TVB,8:30就播了
我都看完整套了!
( G, d* i5 {5 a5 `真的拍得不錯,人靚景靚!- k* W( ?' K8 K# }$ r
意景相當不錯,尤其是小龍女,跟小說描繪很像,# M! S# V4 c+ O8 m3 [' P1 k6 \( {  V
但美中不足是...楊過斷手之後,跟鵰兄練功那一段," G1 k. [7 P7 V) T+ Y2 t2 Q! S
不夠精采,馬虎帶過,可惜,可惜!. }# \. |* C6 j/ h& r
但絕對值得一看再看
Originally posted by kjkj at 2006-7-10 04:40 AM:
% y/ m; f6 H* b, Z* ?真係唔錯,特別是小龍女被強姦果到,個...
1 O& O9 x+ ~. N4 w0 V# S

z1 A- {' ^& ^5 ]3 C: a" Z完全冇興趣睇
) G) p4 t" U9 L9 t" T3 x2 W不過你講果集有d睇頭
) q( G5 j) i. R
睇緊無線版頭半個鐘.......
) \5 E+ u1 v1 {7 X  ?只係覺得楊過小朋友樣唔夠靚仔唔夠可愛...! }7 [2 Z: }' ^4 ]
但係我都覺得佢拍攝好認真......% m3 ]6 I& p, V+ @; P7 E
好過無線果d多多多多聲.....
Originally posted by 極樂 at 2006-7-10 09:24 PM:
& ~9 P6 O, t2 `& _  T: F睇緊無線版頭半個鐘.......6 @% n& A" j" I. [3 t3 \: H
只係覺得楊過小朋友樣唔夠靚仔唔夠可愛...8 d, I5 r8 ]  Y+ e2 ^4 i; Q3 y/ v
但係我都覺得佢拍攝好認真......( o! Z7 Y  j6 S! M( |6 ^
好過無線果d多多多多聲.....
- Y! L. o9 j% n1 A: j/ J8 W) F楊過係有dd邪氣+ O& U$ \5 F' ^0 ~9 H, Y8 A
但黃曉明就演得太浮la ...
183cm、70kg
膚色偏黑、戴眼鏡
熱愛朝鮮及台灣文化
Originally posted by kjkj at 2006-7-10 04:40 AM:
/ D; o& \" B, q1 ^+ X真係唔錯,特別是小龍女被強姦果到,個...
# t/ x- i! e- w# Y) G

y  k6 g# k. B" m, G3 y請問是在第幾集?我沒時間看全部,只想看果集
d特技好假
我好鐘意劉亦菲佢真係好靚,做小龍女就最適合不過啦,所以我會睇落去
Originally posted by jacky60724 at 2006-7-11 05:43 PM:5 Z% R' i" M, O& G' l
我好鐘意劉亦菲佢真係好靚,做小龍女就最適合不過啦,所以我會睇落去
# H% W5 o# d7 o/ ]6 a+ h' w, c
, ^+ \1 u; n7 D! X4 M' x李若彤先係真正o既小龍女
李若彤都靚,不過我都係鐘意劉亦菲做既小龍女多d囉,真係好有仙女既感覺呀
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 剛剛開始看神鵰俠侶

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。