<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 唔知點解呢...係呢度俾人加分好開心wor...
返回列表 回復 發帖

唔知點解呢...係呢度俾人加分好開心wor...

以前驚自己影ge野好差會冇人吼...而喺EF又咁多攝影猛人..." @( q$ o4 Y9 ^
正所謂獻醜不如藏拙丫ma...所以好耐都唔夠膽post自己ge作品上黎呢度...
; z% U5 \" c0 A* W6 o9 x( ?% m# }驚俾人笑...但小弟前排無無聊聊咁喺net模版post左d一上年喺電腦展影ge相...
- O9 b1 W  c! t; }/ f5 k. K跟住被版主加左十幾分...好開心wor...! M7 X/ Q2 ]3 D, K* F
之後又發現喺aio果度post左兩張...上年喺漫畫展影到徐淑敏ge影相...  U7 Y: x2 F; o5 M
又加左分...真係好開心ar...- A8 o9 [) K6 ?5 I, b) x4 L) {
之後喺俱樂部又俾版主加左d分....唔知點解真係好開心ga wor...7 o/ A/ n% k. P; a6 r
小弟喺第d壇都有俾人加分...但都唔夠喺呢度俾人加分咁開心wor...1 f' t- j3 V+ a7 m- X: F' _
不如各位都分享下你地喺呢度俾人加分ge經驗丫...
哈哈~~~~~~~~~~~~~~~~~
# R+ b% P: X+ m8 N. m$ h: w我都咁話
. ~8 b7 y1 ]: y5 a: C講真& z& |1 }8 a( y* y8 K( ^
我以前真係好少留言  q9 s- T1 c* S* ~5 w* t
看左就算
- x( V8 Z+ o+ t! A' F可能對果個論壇無乜好感掛' s2 J3 Z3 g! J- g& ]
依嫁我都會常常留言3 ]2 K2 u8 H# d( U6 [- H
好似呢度係我玩樂~開心既地方~!
Originally posted by J.T. at 2006-8-19 05:25 AM:; k$ h5 w/ b& W$ e2 E2 f
以前驚自己影ge野好差會冇人吼...而喺...
6 K9 n) g: B2 [& [# y
你好J.T. 請繼續努力POST好野比大家欣賞.
0 m: d, t+ ?. A  ?  B* k! K你在EF的付出係唔會自費o既.

Originally posted by garycheung at 2006-8-19 09:50 AM:
+ M! M9 H0 d, q
# U* }6 B0 {7 [6 v7 O' [* ~" C) V你好J.T. 請繼續努力POST好野比大家欣賞.6 H9 J1 D' {8 M' O" W
你在EF的付出係唔會自費o既.
! W8 [( M; x$ w! ^( m好哇~~我會ga la....
Originally posted by garycheung at 2006-8-19 09:50 AM:
. d5 c3 [  G; B. I0 H; l( Z# P: p4 a
你好J.T. 請繼續努力POST好野比大家欣賞.
6 Z9 n& o0 O" |" I- \# h6 c6 l2 h你在EF的付出係唔會自費o既.
0 E5 Q, e7 j# _: q0 a- k: A
唔會費?咁係咪版主俾?
; v! I& x8 @& _$ R$ a" H$ ]9 l# \* ]. c0 E1 {
因為呢度加分即係有人認同你,同其他論壇灌水呃分唔同,你咪開心D囉
Originally posted by hold_find at 2006-8-19 10:34 AM:
0 Z9 ]3 J8 g3 u
0 t/ B1 i6 y, R0 s$ H# Y: b3 N  b唔會費?咁係咪版主俾?/ q. V5 m2 m/ z7 T+ I, B, i- x" a9 U
" c+ j  w* \& N+ L. ^& H, S) v
因為呢度加分即係有人認同你,同其他論壇灌水呃分唔同,你咪開心D囉
; M2 h, D& b0 h8 f
寫錯字啫.....駛唔駛寸我呀* E# s1 o7 t4 X. ~7 R6 x
更正:應該係白費

Originally posted by garycheung at 2006-8-19 12:16 PM:; a/ f/ Y3 _1 v6 E% D2 a, ]9 C% u  n
: k$ D: E/ g0 M, L6 l/ E: P
寫錯字啫.....駛唔駛寸我呀4 ?" n1 i) E/ |" j6 L2 H
更正:應該係白費
9 a' y4 m2 T2 b4 k' \+ X乜原來你用手寫版?
Originally posted by hold_find at 2006-8-19 12:45 PM:
5 ]& R6 Q7 v' |6 T1 q* z
! f$ H$ w& ^8 |/ F+ I: U, N+ L乜原來你用手寫版?
9 M1 W* V9 H* w- _
係呀

你比人踢爆你係扮自拍喎!!!* s0 Q6 d& @! K* k5 d6 P
http://www.26fun.com/bbs/viewthread.php?tid=124344&fpage=1
Originally posted by queenly at 2006-8-19 01:48 PM:' Q  W4 D4 {- U7 D+ ?( j# m
你比人踢爆你係扮自拍喎!!!; \( ^- S' I, Q; M$ P0 B# y; v
http://www.26fun.com/bbs/viewthread.php?tid=124344&fpage=1
3 ?3 [& i2 S& c7 P3 U9 O: M, A唉.......原來又係一個C O P Y CAT
9 z2 b( w3 @4 q% A
" S9 a& w4 z. _[ Last edited by garycheung on 2006-8-19 at 02:35 PM ]

返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 唔知點解呢...係呢度俾人加分好開心wor...

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。