<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 如果今期mark6一注獨中6千幾萬幸運兒係你......
返回列表 回復 發帖

如果今期mark6一注獨中6千幾萬幸運兒係你......

大家會點用+ Z) K& U* M1 o6 G: B7 a
# g0 e2 y. T3 b6 j1 ?: `3 \
我第一件事係劈炮唔撈
6500萬都唔係好多姐0 Q7 S: z& V: w1 w4 C
你買層樓都已經無左囉
+ l: T5 T" P) N3 m0 I- @6 i' }所以你千齊唔好劈炮唔撈呀!
  d1 {& V  q6 ?" V盞害左自己
Originally posted by cgdmzlam at 2006-10-24 09:10 PM:' q; F5 {3 z# `
6500萬都唔係好多姐* X# S7 e+ k* C2 b. F( F
你買層樓都已經無左囉
2 }% q7 v+ P' k" Q所以你千齊唔好劈炮唔撈呀!
, J# J( v3 ~3 e4 q: ?% u盞害左自己
) V/ c! Z" ^" N0 C5 L6 ~/ K8 r. g3 G5 o5 A1 e$ }. Q
6500萬你買層咩樓咁架世 " }  t  f' [4 ]  {1 u. ~9 {
0 _; L- [! w; Z  S( ?$ x3 I& i
6千5百萬喎 放銀收息你都笑喇 再唔係買哂5號仔
Originally posted by cgdmzlam at 2006-10-24 09:10 PM:4 |0 Z1 r8 i. H' J
6500萬都唔係好多姐! U) o3 u5 z& H, Y& P
你買層樓都已經無左囉' S7 f* f; ^, |" z! n6 R
所以你千齊唔好劈炮唔撈呀!* m! u6 W$ F6 y9 h, J% I
盞害左自己
3 Z6 i9 a  t2 _- d0 b/ V9 d一家二十口?
Originally posted by cgdmzlam at 2006-10-24 09:10 PM:) c8 X8 @, n% O8 F: x+ |
6500萬都唔係好多姐; b0 Q- }4 a1 @" j6 R
你買層樓都已經無左囉
* M/ K( a) F2 M; {所以你千齊唔好劈炮唔撈呀!+ V- ~1 ^! l* g: J
盞害左自己
6 ?4 r, T" B2 T! g- r& ^! ?

: ^& H4 L1 F! j哈哈...豪宅...複式單位...6千幾萬都應該ok....& y) _( u- x" r
一係用曬來買d 幾百萬既樓...
$ r6 N1 V7 l, m2 i都有十幾層樓你收租都夠啦...
# h# S8 Z# d- ?8 M1 Y! a
$ y0 k" x% w* J% r香港地有6千幾萬...都重打工...把名...風流工啦...
$ m1 N6 [! a) O9 u- w& O4 A香港有錢搵錢非常易...重要去打工可以叫羅來辛苦...
呵呵  人係貪心嘛~
Originally posted by cgdmzlam at 2006-10-24 09:10 PM:8 X/ o7 S0 {2 @% ^" M
6500萬都唔係好多姐
4 v  W9 b: Z) v你買層樓都已經無左囉2 v" k$ p  A+ h8 V& v
所以你千齊唔好劈炮唔撈呀!, B2 Z% g5 X+ G2 F
盞害左自己
: [2 ~4 Q/ j6 @$ @( x8 B( h2 i( I$ F8 P$ U
如果你買層6500萬既樓,
0 k) ?7 e" ^! v7 M2 p! i5 g咁真係要努力打工囉..* R6 g  E8 @4 m2 }3 Y4 i
努力打工黎交管理費。# M& e+ f8 ?3 x( Y- v
我諗好似比華利山既豪宅,一個月成萬蚊管理費唔算貴。& Y% t. B2 C, ^6 h) Z5 C
Originally posted by YingTung at 2006-10-24 23:17:# z# U" y1 c7 _% l6 W3 D

/ c4 Q6 b& V$ |7 Y* v, n/ u+ Y; \
: `5 {7 b5 K- R8 \6 r  @* C! X& ?如果你買層6500萬既樓,/ Y& i3 s4 Z8 s# Y: ?" q
咁真係要努力打工囉..
4 N% d2 e/ @8 l3 U努力打工黎交管理費。
% }5 [+ V/ S9 E3 ]3 `/ s) D我諗好似比華利山既豪宅,一個月成萬蚊管理費唔算貴。' k' \5 Z! r6 f+ A3 I
; x5 z1 Z5 i& N" Q' D/ y, v5 F8 [' C# f, b# v

+ c1 M9 a! Q: x& O. T; U
: a! U. q* f  T唔值呀~ 成十幾年樓齡,殘喇~; ]- h& a$ a: z
維修要另外再比,一個月成萬幾蚊管理費邊度值?
Originally posted by 王晶 at 2006-10-24 09:08 PM:7 x2 b3 v9 m" F9 }4 I8 A0 ^+ v
大家會點用
/ ]/ j7 ^( [/ t" F- y  }3 |, y% t" [  ]8 ]# }& a
我第一件事係劈炮唔撈
* ~* z( w8 i" _0 m% v- N) ^

) w& U, K4 {% F$ u; k% t) M" u假如中過千萬 ...
& D: X  F0 C) s  ^- T4 c- e% e/ ]" r8 F8 Q* m
我都會劈炮(唔做而家呢份工)
( x# j: v. \4 f+ D7 w4 ?; }7 e6 \, ?/ A  e8 n$ @
過份自己有興趣的工
好好改善生活" g- \8 P/ _2 `& i  _) c2 s
用大量做定期. c' B9 n4 o6 z
捐好多出去...
+ K, N' O" z! t0 u' p+ V( X9 k: Y. I& E# o- _) q$ p; z
  X2 Y9 {7 m3 v6 B! j- W
最緊要係...要時時提醒自己
3 Z1 y; r, _% x+ S& k唔好因為錢多而使自己失去更多...
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 如果今期mark6一注獨中6千幾萬幸運兒係你......

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。