<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 大家最近有冇遇到d傻人ar???(只供分享,交流)
返回列表 回復 發帖

大家最近有冇遇到d傻人ar???(只供分享,交流)

我而家返part time 聽電話) N. D+ e. ?: m, F' T
時不時都會接到一d痴線佬/婆ge電話...2 S" B( u- g! \5 G9 Q% H
佢地一d語無倫次...
' z* Z2 t8 N8 P一d傻得混循...(eg.話要約邊個邊個局長同佢見面ar..要x9邊個ar..咁...)8 |, o& \( G0 F3 s  R* f9 \
一d...好似allan ho..我諗大家都知邊個..
0 G$ ?) B4 g# g7 E其實仲有個叫patrick wong...都係果類人...# m# g9 ?! K" u
呢2個都係好多call centre ge常客.." D* b& E2 o. ^
佢地又唔算係真傻...果隻...$ u1 a  d7 P) e, H  Z+ ]
只可以話係神經病果d...
& D, g. a2 f/ i7 g7 C唉...% h2 X9 ?4 S8 T) J, G
香港真係多d咁ge人...1 [; a+ p8 k6 n! `2 H; ~3 Z" r' o
; R6 L+ A% \, C- n

7 _# b7 a: A* X  s2 j唔知巴打有冇試過相關ge經歷呢...??3 J' R2 ^; l# R
; d+ P( K% U  N
呢度只供分享,交流...1 `  B/ i* J: h: ^
唔好同我講埋d...「你睇佢傻...佢睇你傻」之類與題目無關ge野...
8 M/ S2 x7 f3 I2 m% N% Q: w% c敬請合作!
其實我都係傻傻地嫁
, Y7 c# X% c( K, p! V/ {( M" @你得閒都會見到我嫁
Originally posted by pigcat at 2006-10-25 03:02 AM:: B6 {9 |; D' P( @& u
大家最近有冇遇到d傻人ar...
+ ?# `4 x4 b6 q5 g4 id228216 算唔算???2 o$ P% N8 F) F# T& I
+ p* V/ o9 L9 L
Originally posted by BarristerSpring at 2006-10-25 04:55:) A1 R% m1 ?1 x! X3 X

F: X7 K# c4 [) K% Ad228216 算唔算???, z/ [6 ~7 X$ S% C+ _

& W: c% \4 m0 L& m& }3 l
0 f; b3 p3 ~" g' I8 {, X

& l, K% H; ~) k+ h' B" w
3 Z$ s) b1 P" H8 ]' D5 L! D
' l7 B: ]* G: z% U3 Q你夠鐘食藥喇呀院友~
Originally posted by BarristerSpring at 2006-10-25 04:55 AM:
: o" x/ A* Y; O, ^0 F$ @
6 b: R  [9 z2 Y3 G* _" Ld228216 算唔算???
, M; D7 k3 q1 k7 b" Z7 d" {. ?6 n4 K: A
  J- R  c4 h  F4 n$ _8 E! @
7 G( m% H& y! X2 l& ^% g1 q
夠竟: "傻" 同 "燒鵝" 有乜特殊關系
7    6      5    4     3    2    1
Originally posted by Triangel at 2006-10-25 12:04 PM:4 t$ a6 @' i& r8 B% N; n' y5 Q: O
夠竟: "傻" 同 "燒鵝" 有乜特殊關系
2 O0 G2 h! T; [% f
邊個話你傻, 你請我食燒鵝!
Originally posted by gn00987333 at 2006-10-25 03:05 AM:
  i& |! O  m+ {* g/ e7 s其實我都係傻傻地嫁. H/ |2 m( U$ }  I  A% f; F
你得閒都會見到我嫁
3 g' a/ H3 y1 k. I2 m
有次我朝早七點幾o係我樓下個公園行過,
8 D- V. a( Q) K/ R; {( _! N個公園好靜,無咩人。+ G5 h( i  q' \# @8 K6 z
跟住有個中年阿伯走黎細細聲同我講"打劫!"
" B0 h" H( H8 M6 O& Q6 Y我同佢講:咪玩啦~
+ b9 A% y- r4 D. |佢就行開左...
Originally posted by YingTung at 2006-10-25 04:12 PM:
1 K, m9 z7 W5 C+ f/ e( Z有次我朝早七點幾o係我樓下個公園行過...
2 c  P8 [+ [# f* D! C" g
佢.....on嫁!話打劫又唔夠膽!
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 大家最近有冇遇到d傻人ar???(只供分享,交流)

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。