<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 20061227 13:25 大量網站失靈, 26FUN 成信息交流中心!?
返回列表 回復 發帖

20061227 13:25 大量網站失靈, 26FUN 成信息交流中心!?

台灣地震影响!? % S8 h- w0 I. `& G- W3 l( g* p
20061227 13:25 大量網站失靈 大家小心.2 T) I$ J: ]. A# O
包話 各大搜尋器 如 Yahoo Google Mircosoft 等% K" c1 d7 {. T
       各大銀得 恆生, 滙豐 中銀7 l9 r; w! s$ Y( e4 ]
       各大論壇 DC隆, AV巴士, DC肥花.....................
- n( e; C2 `) U, z, Q7 M; M
: A# Q8 h3 k2 f8 I$ t% W3 n26FUN 成信息交流中心!?:
2 N6 B8 h4 K) {& D4 j1 Y( Z, O( G, X$ ~7 x+ [
[ Last edited by d228216 on 2006-12-27 at 01:34 PM ]
D大佬!4 S6 h6 t4 S/ O3 w  D: |. z( j
咁咪好囉!26FUN威望上升!信譽上升!受歡迎程度上升!. j* i7 D+ t' ]  ?( X, n" R- u
$ X$ e! X! S- @+ ]
不過我就無得睇外國新聞添!仲諗住可以聽英文嫁ma!) b$ L: Q0 c. d5 |, ~$ P
不過大家就可以有一日一定可以唔使見到甘生啦!
超越自己,攻其不備
世界末日啊~!!!5 B; ]1 l3 l$ \
无得上网同世界末日无分别吖~!!!
點解我上到YAHOO-.-
ENT FUN  确系劲!
Originally posted by makin at 2006-12-27 01:42 PM:1 A7 u; ]9 B3 h. p& l+ y/ g4 x
點解我上到YAHOO-.-
( e" Z) G/ E8 A& n5 n- e
( S( m0 }% n, G- q我都上到 不过 好鬼慢
Originally posted by makin at 2006-12-27 01:42 PM:
! G9 [% E# H8 L$ R8 v點解我上到YAHOO-.-
( R: H7 n& {: n: R1 h6 `% Vwww.yahoo.com.hk+ R2 N3 S6 @& b0 H* m
聰明人呀!
超越自己,攻其不備
Originally posted by d228216 at 2006-12-27 01:33 PM:/ B$ Q- X- u( C$ S
台灣地震影响!? * T) @4 h: `7 w$ S; k% _* X5 \
20061227 13:25 ...
- c2 F1 n- R0 ?; d, D係呀,真係得Enfun個網最暢順,今朝連股票及外滙交易網都上唔到,d佬你d貨走哂未呀,你今日隻國壽輪發達啦~~2 _$ q4 C; |" a/ _

5 M: k: [% y4 ^4 E& Q  |/ r[ Last edited by cyc1 on 2006-12-27 at 01:48 PM ]
Originally posted by 能神所不能 at 2006-12-27 01:44 PM:  g1 A- D# |" K+ |( F
! T4 j) s, v& ^: s% F. B
www.yahoo.com.hk
+ a- H% u! y: c; z# P聰明人呀!
8 p& G- g5 x: `, l- Y0 \7 g我hk都上唔到
Originally posted by alan1984 at 2006-12-27 01:47 PM:
0 Q6 R& |& M8 O5 d0 O; p+ s6 e% [
我hk都上唔到
& j3 x8 G( d# P4 i當全香港既人都用.hk既做試驗既話,你估上唔上到呀啦?
超越自己,攻其不備
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 20061227 13:25 大量網站失靈, 26FUN 成信息交流中心!?

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。