<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 情人節你會送什麼禮物給你的另一半?會預備什麼節目?
返回列表 回復 發帖

情人節你會送什麼禮物給你的另一半?會預備什麼節目?

情人節你會送什麼禮物給你的另一半?會預備什麼節目?% K$ K/ X: ]+ G

+ ~" b$ D" C, e7 }" ]+ K我諗住自己整軟心朱古力同埋諗住係屋企燭光晚餐~好唔好?
Originally posted by 卡娃兒 at 2007-2-7 10:02 AM:2 @) p. P# R% m8 b1 f
情人節你會送什麼禮物給你的另一半?會預備什麼節目?- G# C+ u: n% L- @8 H% A! F& d2 [' w

& X) U+ {: I8 x# r1 l, j# N我諗住自己整軟心朱古力同埋諗住係屋企燭光晚餐~好唔好?
' l( y, D1 c; y/ |; k( i+ }: }; s+ x  ^4 ]' \& u1 X
我都岩岩稔住開個情人節post,
( H2 ^0 X* W, l8 P# f* o7 |3 z1 q唔該晒卡娃兒
6 D; s0 g' U& f* Z; t會員答得精境,最好圖文並茂# k: r- q8 {# _3 i( J  d5 _
板主會定時加分
0 c% C; x: X# ?/ s7 Q2 I: b" J! N( n; U$ U
[center] http://img454.imageshack.us/img454/508/heartsshotmcry2.gif    http://img454.imageshack.us/img454/7455/valentinesheartrotatescun4.gif   http://img454.imageshack.us/img454/2108/heartbowmcvo6.gif[/center]
$ k  I1 A# W# J7 t/ s! d
& }5 s- c2 S% |8 h. A[ Last edited by Triangel on 2007-2-7 at 01:22 PM ]
7    6      5    4     3    2    1
禮物最好係飾物. tiffany最好啦..尤其係D吊咀,女朋友收
3 Z8 x% u! K2 N到個籃色包裝已經冧哂啦
" G9 M' \/ T! w+ `9 p7 c; r朱古力唔係唔好,佢我試過因為包裝太靚唔捨得開嚟食而
& M7 r. E% {4 W% d+ j. R發mould....
Originally posted by Triangel at 2007-2-7 10:41 AM:
/ @4 T! ?- P7 T- {. D: P5 s! r6 |; o5 l1 C: c/ z
  Q; m9 z0 b1 X
我都岩岩稔住開個情人節post,
" ^0 ~* ^$ I. Q# q# t唔該晒卡娃兒0 B' g( e4 N/ D4 X
會員答得精境1 @1 u1 `9 L. c0 ^3 m3 G
板主會定時加分
" P) r, m' R5 R! s6 C) r
' c  `+ @7 O1 k
yeah~加油, Y* W. v- s% O+ C
thx唷~*
Originally posted by ronja at 2007-2-7 11:23 AM:
9 g# e; |$ G8 ]' f8 F* N禮物最好係飾物. tiffany最好啦..尤其...
% n0 N: n3 K3 R" t) [1 c
# M, |1 Z; `, t

/ R7 `. z4 N2 N1 d/ c6 x  pys ar 飾物幾好仲要係tiffany~good~你gf肯定好開心
6 D$ i# o# D1 _3 Q4 R你係男仔問下你意見~咁你會想收到咩禮物?
Originally posted by ronja at 2007-2-7 11:23 AM:
8 o( `2 A' S; i/ j; }$ z0 c: }禮物最好係飾物. tiffany最好啦..尤其係D吊咀,女朋友收9 K; Y8 W! B+ m8 L
到個籃色包裝已經冧哂啦2 D; t4 I/ @2 y( e( M- V
朱古力唔係唔好,佢我試過因為包裝太靚唔捨得開嚟食而2 a8 |6 u2 I9 q+ @8 B
發mould....
& ^& v) k0 E: s* D8 I/ ~: w
% A# c3 M4 j" X" Y4 ^) ^
幫佢開埋盒朱古力咪得羅
3 }9 w* K3 K# y, W, x& Z: J7 x2 O    朱古力係最好既催情劑, L! Z: T- k) A
http://img46.imageshack.us/img46/1148/heartchocolatecloseamcnc8.gif
0 e7 `$ `8 W* H' }$ s4 E$ ]. d" [5 r( k! ]+ `4 Y
[ Last edited by Triangel on 2007-2-7 at 01:59 PM ]
7    6      5    4     3    2    1
禮物方面,我會選擇買一套名貴禮盒裝沐浴連護膚and spa嘅用品,其實價錢都唔會好貴;因為女性每日花响沖涼及護膚嘅時間好長,而且亦係佢地最relax同享受嘅時刻,你可以話俾佢聽,佢每日最放鬆嘅時候,你送嘅禮物可以時刻都呵護到佢,可以同佢有最親密嘅肌膚接觸,非常貼心,閒時更可以一齊泡泡浴,所以此禮物嘅實用又有心意,最重要係價錢都係有限數o& g- G2 O& c0 r3 T8 [2 x
食飯方面,自己煮燭光晚餐就最好;更重要嘅係能夠整到一個美味甜品or蛋榚,因為女性非常喜好甜嘅食物,主餐反而佢哋未必食咁多;做甜點有一定難度,所以亦可以展示到你嘅心思及心意,就算唔好食,佢一樣唔怪你之餘重會勁冧tim,所以就算決定出街燭光晚餐都好,自製一個甜點結尾,肯定效果更好
. c, a. E) o/ m, R以上是小弟小小意見提供,希望幫到大家
( F$ c  j, }8 Z) l% X$ {( q9 f禮物最好係飾物. tiffany最好啦..尤其...
. o/ r! k0 L0 H: ATiffany is my best choice~~$ [# g  C7 A8 m1 @' V( q
剛剛送左一條necklace比honey,佢不知幾開心~~' Q% |- U( C3 v8 I0 l$ v

+ h! z1 u! m! N+ Fhttp://www.tiffany.com/shared/images/products/product_images/18981564_FL_LRG.jpg
Originally posted by cyc1 at 2007-2-7 12:19 PM:: Q. e- S; y4 ~+ Y8 ?- V
禮物方面,我會選擇買一套名貴禮盒裝沐...
3 ?8 K' P, M* @3 m" c; w# L; K. M; p. A, z  o
閒時更可以一齊泡泡浴& w. h0 _" ^/ p- R! g2 l* L

+ x( d8 H  M6 ^3 O: t& p0 N呢樣最緊要~
Originally posted by 卡娃兒 at 2007-2-7 10:02 AM:
* C. Z. X/ [. m' V- S, w5 g情人節你會送什麼禮物給你的另一半?會預備什麼節目?
  C4 r# {0 I; S! h  j5 @
" ^8 k0 _. L3 S, L1 a2 r! ~我諗住自己整軟心朱古力同埋諗住係屋企燭光晚餐~好唔好?
) y! P+ ~- E4 E3 Z' s  P$ O

, g; v# R. |. g8 q+ H% L2 t+ P
3 t* E2 l" o1 m: V整得好故然好, 整得唔好除時拉肚
; V+ I/ O+ d+ c' c$ \# v5 thttp://www.26fun.com/bbs/attachm ... 9731&download=1! T) B! y& l; C6 F& N. v

. d& K  B! }8 ~( W. ~$ n* n( R216+3鼓勵
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 情人節你會送什麼禮物給你的另一半?會預備什麼節目?

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。