<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 尋人...
返回列表 回復 發帖

尋人...

突然間我勁迷戀e個紅衣大波少女...3 o" d1 ^' |. a/ q4 a; z' Y( H
有冇佢多d相...

634 x 475 PIXEL下載

Originally posted by 大波仔 at 2007-5-5 11:43 AM:
) {" c( ?" F6 R) I8 N突然間我勁迷戀e個紅衣大波少女...; }% Y! z1 |' {, O
有冇佢多d相...
( R  F. T* [- p, E
8 F9 i- |/ g* @+ S- O' S9 @/ F
邊個可以幫會員大波仔,
* Q7 L, s7 Z. O1 Z) s優先搵到呢位紅衣姐姐既
5 a. U0 A5 x' |, E8 V' n小妹將會加分以視獎獎勵
7    6      5    4     3    2    1
難怪身旁既女孩都頂唔順.
Originally posted by Triangel at 2007-5-5 12:55:
8 J5 D4 {0 t/ S$ }8 t4 @( ]
/ i. l1 m- Z1 D' d
# {: x! i) T' Z  k5 d' U9 N- c邊個可以幫會員大波仔,  v$ o5 M* Y* L( K* p8 K
優先搵到呢位紅衣姐姐既( Y2 i1 A# }9 Y& ?. T6 w. o
小妹將會加分以視獎獎勵
3 X( Y& V0 g/ D! U0 s
: B- D1 x$ m( J4 v0 o( D! V) T我其實響Forum見到人係咁Post佢=.=! X( m$ T" B* d- g; V1 w& ^* L
覺得唔差,所以好奇問下...
Originally posted by 大波仔 at 2007-5-5 02:14 PM:8 y+ a$ t: k6 y/ Z# s6 ?3 M4 C7 n
( _) k8 Z  ~* S$ _! n/ B# R1 b
! y/ }. l' U$ @) k; _
我其實響Forum見到人係咁Post佢=.=/ `3 l0 @+ W$ Z! {5 o9 |  s* Y$ Q
覺得唔差,所以好奇問下...
3 |/ b4 e; z. w/ z
o係果個forum問d人咪知囉
Originally posted by waikong at 2007-5-5 15:43:& D5 t% T3 \' I& ]1 I/ H3 O/ N; H
6 P. ~, _! b( r7 g
o係果個forum問d人咪知囉
: E: l3 I! e0 ^2 ^$ N  r7 \8 u. y/ i人地都唔知!!!哈哈哈
Originally posted by 大波仔 at 2007-5-5 11:43 AM:
2 f, g, \- }8 b2 ]突然間我勁迷戀e個紅衣大波少女...7 H3 J% y3 I( V  B
有冇佢多d相...
0 E& |- S/ x# X# Q( t& B

2 L: a- @  D8 \3 }9 L& C導彈
Originally posted by 大波仔 at 2007-5-5 11:43:9 r* B* Z& U( S2 @( C: k  u
突然間我勁迷戀e個紅衣大波少女...
0 e& }6 q1 u* Y+ q, M- `  O1 A  d; F' D有冇佢多d相...
2 {' k( j& c2 N7 x. g4 Z. t( Z4 C% a/ ]: {/ t7 L7 c9 ?

, S8 J, w; M7 r6 {- ?; @8 p9 \! N( ^..哦....佢個名叫..........大波妹
Originally posted by 大波仔 at 2007-5-5 14:14:
  o/ O' z" z+ P9 w9 V# h! `2 j: z/ W
  z1 c& \( D* S, Z# \
我其實響Forum見到人係咁Post佢=.=
4 J& m* L* r% v' o覺得唔差,所以好奇問下...
+ P+ k& X3 c7 f+ S6 H她係也水
EF小人物

Originally posted by wer at 2007-5-5 21:01:
! x0 y% M3 D1 _8 b0 c% A* X' T& n' K# H3 k& P
她係也水
3 `: l7 X' w9 ?) s
我都想知...睇佢個款又唔似波大無腦...+ B- M( f" k+ c
都幾靚女下...唔係星都有咁既質素
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 尋人...

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。