<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » ~大家話7仔緊唔緊要~
返回列表 回復 發帖

~大家話7仔緊唔緊要~

我宜家仲有5支煙就食完,都唔知頂唔頂得住我睇完一場波,宜家行去買又睇唔到頭頭15分鍾,但係睇完波都已經11點30分,我樓下已經係一個死城咩野都冇得買,要買東西就要行到9哩遠,真慘點解冇一間o係左近!所以話seven仔係唔係好緊要呢!!
Originally posted by 勇勇 at 19/5/2007 21:27:  b; O/ R7 [. |( ^, H
我宜家仲有5...
3 ^* R- S# q7 [  _# f; y: F; \唔係, 因為重有OK!~~~~
Originally posted by coolala2005 at 2007-5-19 21:28:5 L) ^) e2 ?. Y% c  l2 w! }) W

, Y3 F9 O: b3 d% ^2 @+ j4 I唔係, 因為重有OK!~~~~
: F) j( p. E. a" h' O
但係04開波la,驚唔夠食
Originally posted by 勇勇 at 2007-5-19 21:27:- h. A4 C6 Y# @3 X
我宜家仲有5...
: K1 W& h$ @+ j- d$ f6 Y, G& N/ @7 M$ r6 K8 G2 ]
搭的士去
Originally posted by 勇勇 at 19/5/2007 21:31:$ s* w3 J1 R) T7 |+ ?  K

5 ?4 `, t* Q* f) l5 r但係04開波la,驚唔夠食
2 S4 O* O  m' ~6 h1 J8 z5 }叫人幫你買喇~~~~
仲諗,快行!!!
Originally posted by kakeidevil at 2007-5-19 21:32:
; @4 S+ `/ e0 h9 Z0 G' G$ W) K- E, @3 v
' |2 D5 `* |% J# f( n9 f: [2 t  ~
搭的士去
$ }+ I2 _, Y8 I
吓............!9 i/ H# P; l8 M9 S- `+ {! z. j
搭車仲貴過包煙!
Originally posted by kakeidevil at 19/5/2007 21:32:3 X0 o7 H2 m3 L  }) X" ^

4 @3 Y2 O- H8 z' b2 D; Z+ U/ P+ k
. n7 Z) T9 o% K7 E: j& r+ d5 y. q搭的士去
7 v+ X9 \/ n, l& V( X+ ?% s
kakei 你去7仔幫佢買再搭的士去佢屋企喇!~~~~
Originally posted by coolala2005 at 2007-5-19 21:36:! e0 ~# f1 o. _% h

$ x7 p: o- Y# Y) tkakei 你去7仔幫佢買再搭的士去佢屋企喇!~~~~
9 J" ?- g/ e# C' y+ W如果係女我一定歡迎
Originally posted by 勇勇 at 2007-5-19 21:36:7 T* ]% L/ o" [, _

! Z+ r) i" r/ ^  U) G9 n吓............!
9 i! k# v. f/ I# E: @* x9 a8 \搭車仲貴過包煙!
& j' h/ K7 r- @: e" Z一陣煙虫咬咪呻呀,0 V8 R( N9 k. y: t) R$ @- h. c
最好戎埋添.
, ]* \$ r6 a$ h3 @; I3 w9 Q! [/ d
[ Last edited by QuiGonJinn on 2007-5-19 at 09:40 PM ]
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » ~大家話7仔緊唔緊要~

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。