<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 流量少既網站可唔可以放廣告架?
返回列表 回復 發帖

流量少既網站可唔可以放廣告架?

除左google,yahoo同百度,重有邊度可以搵到廣告商?成人廣告都得
流量少就關門大吉啦!7 O, M$ |  h1 _) [& d$ B' s7 T
我玩開嘅網站就係流量少關閉了,我先過EF玩之嗎!
Originally posted by 勇勇 at 2007-6-3 09:52 PM:
7 X8 N, D: l, h1 q7 P流量少就關門大吉啦!$ g) C! U3 {' H9 e- V; b. ~
我玩開嘅網站就係流量少關閉了,我先過EF玩之嗎!
2 T( Y8 C$ _9 d4 E7 I6 ]好彩我玩果個forum係香港七大論壇之一冇咁易執粒..小弟仲係版主tim...
終於搵到個叫bloggerads,不過要每日流量100,仲有冇其它??
Originally posted by J.T. at 2007-6-3 10:05 PM:# @8 C. T/ f! f: S  n3 C; a
3 R! w+ v% [$ D, f
好彩我玩果個forum係香港七大論壇之一冇咁易執粒..小弟仲係版主tim...
  K7 p$ }8 E7 R0 x% O$ C9 d: w' B邊個先
Originally posted by 自由神 at 2007-6-3 10:09 PM:; S" j' Z) s! W8 U" b
( _3 N( p8 i+ R& i2 P+ @; ?/ A
邊個先
  Z6 F7 W& s( @, V# g+ ^Web字頭...! Z: G: t9 o. K9 J% B( t5 @

& f2 u/ T1 ~0 T  Q0 s: F會唔會俾人話宣傳ga...# w( V+ A: I3 K8 t, ^  g
% o+ ]( ^4 Q% z& R+ W4 P
[ Last edited by J.T. on 2007-6-3 at 10:12 PM ]
版主 好叻咩?
靚仔娛
Originally posted by J.T. at 2007-6-3 22:05:! g6 L6 p4 p0 @6 b
5 s4 h1 u9 G2 W7 q* g% `
好彩我玩果個forum係香港七大論壇之一冇咁易執粒..小弟仲係版主tim...
, A2 m5 L6 Q& `  C$ {1 w2 D8 V( c我本應都係,可惜................1 ~2 o. g0 @8 p0 U+ o7 f
宜家又要打人工la
) \, ?3 V3 R; }7 n( @* ypm個網址比我丫,得閒過去吹吹水丫
Originally posted by @娛樂滿紛 at 2007-6-4 01:37 PM:
) b  K& V, I  H" e 版主 好叻咩?
& C+ f% E! K% i3 Y1 E; s唔叻ga...其實做版主冇咩好, 又辛苦, 又有無形壓力, 又要隨時給人挑剔, 甚至慘過上學罰留堂, 上班開OT, 仲要沒人工, 沒津貼, 沒福利~
& Z. M. j- z" `做版主好在可以發展下自己所長, 可以做些自己興趣上的事情, 並為各位會員服務, 就好似做義工, 又有意義, 又開心lo~
. K( v; D7 v7 s/ D- x見到自己所打理的版塊, 得到會員的支持, 而d會員又玩得開心, 又可以表現下自己的才能, 又能夠與大家分享自己的事, 有時其實都唔錯ge...
+ N( u+ @, O$ a1 L我們為論壇工作只為興趣, 有時付出過也可能沒人知道呢...
Originally posted by J.T. at 2007-6-4 14:02:5 m# D1 F- X- E2 @
- X; H# n4 R0 `' p1 R# O
唔叻ga...其實做版主冇咩好, 又辛苦...
& {/ V- H4 K2 R0 ?* ~" L4 g哈哈!lee句講得好岩啊!上班開OT, 仲要沒人工, 沒津貼, 沒福利~ " t: ?* L, Y5 \4 b- O
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 流量少既網站可唔可以放廣告架?

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。