<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 9歲讀大學.......大家點睇
返回列表 回復 發帖

9歲讀大學.......大家點睇

我覺得太細個
人地讀得起你又吹佢唔漲既
唔知佢溝唔溝到d姐姐呢
Originally posted by tam040046890 at 2007-8-23 06:08 PM:
; G  I5 c6 S8 Z9 A6 {' b3 e) x我覺得太細個
; w! D  q; k7 O1 n' r/ G  @
! ]! a4 C. z5 |3 v! m+ P' \" `你講乜野呀?唔明
Originally posted by sevenlei at 2007-8-23 06:32 PM:
$ f6 A, Y1 N: O) e1 o3 Z) U1 v6 ?1 J& A) i: O

; P. S* n2 Y0 C你講乜野呀?唔明
; r2 g2 s% J- e& t我當然指佢年齡啦!!
我覺得一個細路咁細就讀大學
" z  \- U6 J& C1 i6 ~7 X. Z: n% T根本就唔係一個正常o既環境下成長
" q6 i8 O8 M' t5 j: U佢同同齡o既小朋友有分別,
7 _/ L5 Y6 O% c- \& a4 \3 G人人都係小學,中學,佢就大學$ q  O1 |1 l' m) ~! A, h
可能會令佢覺得自己同其他人唔同,而覺得自卑* V. }* l: m6 X- u
而大學o既同學就更加唔會同佢太friend,當佢小朋友咁3 [) e; C2 B5 A! F) ~
佢就會更加自卑,
7 U/ D8 B7 ~1 Z, Y  V4 p而且又令到個細路失去應有o既童真,同人人都有o既正常童年
6 @# |* d9 B( P' o* Z( T所以一句到尾,我認為有幾好成績都好,
. b: I; u, K! w; P' g太細個就唔應該讀大學,九歲就更加有問題!!!$ N7 c9 F' \7 H4 {

! y) s! d( Z0 b* t5 j! S! c! N仲有,e個post應該貼係吹水區岩d. D5 b( T; p2 M/ S! q
/ t/ a% Y8 @1 \6 B8 w) Y" n
[ Last edited by -仔仔仔- on 2007-8-23 at 07:03 PM ]
Originally posted by sevenlei at 2007-8-23 06:32 PM:* I% Z6 \* E, A
1 n' X# G1 `! R: Q4 |  Z

" s7 \4 I/ l0 g6 P) [6 H: _$ |你講乜野呀?唔明
. }# q1 h+ d/ H/ q# K6 j- `
0 E6 y# b4 X0 s
smae as your name
我覺得佢會小左份童真
Originally posted by disposable at 2007-8-23 07:02 PM:
! T" J) h% `/ u我覺得佢會小左份童真
: h) S  a- G$ }! h8 J係lo頭先睇新聞都覺得佢好老積
人地阿哥14歲去左牛津啦...係香港意想保守o者* C' B. j8 v& L6 q7 n3 k# u+ i
& |% w: ^0 g/ j' J" P: [
你話佢條路唔正常
1 C5 q! E" k* j2 f5 d  |6 G" o& p( U7 x' V
但係我想講3 M2 U- R4 P) b( C: w% k% |

" L9 B1 j3 J) ^6 Y4 |2 X佢天生已經係唔正常" @2 h2 o! n1 A* F

6 I8 f  G: V7 L# q8 z6 t[ Last edited by Lung on 2007-8-23 at 07:10 PM ]
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 9歲讀大學.......大家點睇

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。