<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 關於呢個壇積分既問題..幾急既...
返回列表 回復 發帖

關於呢個壇積分既問題..幾急既...

我係新仔一名..我想問積分係點樣得泥嫁??) K1 V9 V+ W6 W

( P( m+ M' f3 ^# F( d6 h我係幫助果度搵唔到既,,0 P' Y. T) J8 W

- J  ]2 q8 ^# j' d# p9 G4 H我係新仔一名..唔好見怪-.-
當然不怪!我也不是完全清楚,不過基本上發新帖會有分,回帖者版主們會按情況加分,看你的回帖是否有意思、有無創意。自拍相最常加分。洗版扣分+禁言、人身攻擊扣分。
Originally posted by 犯人 at 2007-9-16 09:09 PM:
" v& |5 ^! }1 R' X! ~6 @我係新仔一名..我想問積分係點樣得泥嫁??* M4 S% p8 w# @2 g5 P2 @, I0 a; O# M
/ R: k/ l% b6 k1 `" {, t8 M) g
我係幫助果度搵唔到既,,+ S7 v( p; C2 `" U
+ m  z  B; ]* E. y) D& i& T
我係新仔一名..唔好見怪-.-
9 j" `! V% _0 ^7 h$ ^3 h- \POST AND 回有建設性既topic and 回應就有分加架啦...
http://www.26fun.com/bbs/viewthread.php?tid=132878
% i/ I- ]  Z4 X另外就係版主加分,永久有效
這世界是等價的
假如你得到了某些東西,你一定付出了另一些東西,只是你所付出的你未必是你想要甚至你不想擁有
假如你付出了某些東西,你一定得到了另一些東西,只是你所得到的你未必是你想要甚至你不想得到
但係我回應淨係加發帖咋喎...
Originally posted by 犯人 at 2007-9-16 10:31 PM:, u0 x  w) q* G3 W4 B9 P' `
但係我回應淨係加發帖咋喎...
; r. c8 O; U" A/ b' M回貼加分只限某幾區
- R* b, m/ }7 D8 s* S" ]* E每月都可能會變自動加分區,自己要多加留意!
咁各位巴打...今個月既自動加分區係邊度呀...
Originally posted by 犯人 at 2007-9-16 11:01 PM:% n- y6 \3 G0 ?3 F" v! L4 _' a  W
4 }& R5 o1 B# ~( ~* R
: y; b9 m2 {$ K3 N3 ~最緊要係參予、急唔黎架
Originally posted by 酷龍 at 2007-9-16 11:43 PM:
) c, a! l2 D2 H; v, x# C: |7 s! I" m% e4 Q( Y, m1 ]; M# V# u, T

, K$ y& N; r* L8 T4 q最緊要係參予、急唔黎架
; Y9 h8 [$ e* ]
0 Q. U, d4 a1 |
   9 l  l* k+ v$ ~2 o, ~4 R
, T- P8 g; V- Q% D3 o/ t
[Tri +3]
7    6      5    4     3    2    1
Originally posted by 犯人 at 2007-9-16 11:01 PM:! a5 V# a' U# T0 J. u& S; ?
6 S% [+ n; R8 A- G

; ]5 l( M9 D- l- ]* G3 J
7 h. |# a- X/ b0 j7 w, e
. D& Q; |& @+ P2 T! A而家個機制吾係咁
1 B6 S+ E' E6 w( p% a3 h# _, o' ~: k, J" A1 W
我回覆咁多) n% ?7 J* ?  G7 N2 R

8 Z0 v& J( U( c7 H/ T2 U可以同你講
: r  y- J( G: B; z, j7 _$ D
/ K% J% D: e/ f0 _+ s" P* H你每一個回覆都全心全意
. ~) t! C, c" t! Z: V- k1 o( m5 h7 ^2 s! I& [5 f  U
有心思, 有意思, 對網友有用,  一係令人開心,  感動
- M+ }2 V. b& m- I! \2 Y8 i7 H' A$ `% A; b! a# G. C1 ~
都會有分加嫁
4 {2 d  T7 M; |1 |
% z/ T5 A5 n2 F, z+ E0 F- k睇你有幾多誠意啦
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 關於呢個壇積分既問題..幾急既...

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。