<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » Google 地圖
返回列表 回復 發帖

Google 地圖

我唔係好識點用,點樣轉中文,希望指教下
7 j( T$ s' A6 G  \# ohttp://maps.google.com/
thanks
Originally posted by kaky923 at 2007-10-14 14:19:( O4 R& N# ^* e) C
我唔係好識點用,點樣轉中文,希望指教下
/ D1 l  e1 F, Q! ehttp://maps.google.com/
- b4 t0 @$ C: z9 O& z) E. n
你係上面搜尋打香港就會變中文架喇
不過有點唔明,究竟個google earth係點用?
Originally posted by 勇勇 at 2007-10-14 08:02 PM:) I0 \. b1 G/ V6 n0 S3 R: F7 G
9 {/ e: A5 P# B# t: i* B0 q
你係上面搜尋打香港就會變中文架喇
" U' h2 `% Y$ Z
7 [- L& G# k8 m/ t5 K# Z2 ^但我搵英國時都係英文,有冇方法轉左佢
Originally posted by kaky923 at 2007-10-15 18:25:
+ S$ R9 }, r+ [+ K4 k) Q9 r; l5 ]3 t; v

: \2 ?+ e* @* d/ Q+ O但我搵英國時都係英文,有冇方法轉左佢
; l/ D( u' |. J5 |5 O% |0 c5 c
SORRY!!幫唔到你!3 y- b6 U7 N- k1 s
英國地圖for英國人,所以英文係正常!: g6 f, [' ^0 B. n  S3 [( J: V
你搵咩野啊?睇下我識唔識!
Originally posted by 勇勇 at 2007-10-15 08:17 PM:3 ]3 p" z  f& i! ]7 R$ Q

; V9 ^" d5 U0 D4 U( R% DSORRY!!幫唔到你!# W8 s- e0 D; E
英國地圖for英國人,所以英文係正常!
9 k$ h2 n4 G% D你搵咩野啊?睇下我識唔識!
& U$ ~7 _3 D- n8 k" R  |
. A' _+ E4 x2 M/ c謝謝你先,不用了,我只係想用中文會清楚D睇地圖
無中文架bo好似!!!
有中文版本...用緊 幾好玩
Originally posted by ktkwan at 2007-10-23 06:10 PM:) U9 L: R1 R7 C0 R* J' r" ?
有中文版本...用緊 幾好玩
1 c1 o9 R+ r8 a

5 j, r4 h. Z* T* A8 ~
& I5 T  z' a: y. }! U6 a請指示一下吧!
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » Google 地圖

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。