<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 會考生入黎發洩下...我相信大家都好有壓力sosad
返回列表 回復 發帖

會考生入黎發洩下...我相信大家都好有壓力sosad

狂溫世史中...2 L4 b( T& n" P( b! u3 m5 ^

7 f' `4 w* y4 w& x巴爾幹危機....中國特色的社會主義....改革開放....
* Y# ^# r; l) O* Q; b+ b8 O: q% C第一次世界大戰.....
7 q6 ~5 s" Q8 e. ]- t) z  t; x8 y' s7 W/ N+ |: x9 p2 u/ B
有無人溫緊歐洲經濟共同體呀 ???8 }6 `9 g( z: ?1 u
5 B, r! }. \3 Y0 g1 U. A, J
好累,但又一定要溫.... Y; h+ t! y( m" N- y: \
0 z) @" a; |! N1 @$ {
[ Last edited by jen01 on 2008-4-28 at 12:50 AM ]
仲有個XX文化大革命....) e; W2 z' c7 M* h

! ]4 m) c2 n0 `% l+ @, o( S' h讀到死
( \& R2 A1 U" `9 b, F* O
) Y' A: m+ o, _4 |% G, y% _0 I[ Last edited by clkgtr on 2008-4-28 at 09:37 PM ]
睇你都唔係最近先開始溫..( E. a! a  t) k
宜家休息下仲好啦..同時無精神仲慘><"' G, g( k6 z3 o& n) j
明明識都唔識啦..眼皮都打唔開..@@"
朋友!考試好睇精神力
3 q) s# S+ s' t& I9 Z- |你考之前一晚仲去到咁盡+ {7 O. O+ L7 U, i$ _/ I
溫書速度事倍功半之餘,聽日會發揮得好差嫁5 ]! q9 ?8 U* [
無謂勉強自己,唔係聽日應得既分數都可能因精神唔夠而大意失去
' }  e8 }! J2 x" H+ P/ w* S最後得不償失
Originally posted by jen01 at 2008-4-28 12:27 AM:4 f, }8 w7 O7 Y6 D$ ^
仲有個文化大革命....8 P( [* N' T2 E. F8 E7 K2 ~
* W/ r0 o' [- E9 {
讀到死
! c$ N/ s3 P: ^唔好意思,呢度係唔可以講粗口
唔得呀...太多課書啦....
* B0 e" A% K* @; @: b+ }& p0 a+ m" c
淨係一個"富有中國特色的社會主義"都讀到我仆街
# t, W7 p( d- y, a
! a. @$ q$ I2 _" o+ R) B. i, z我上面淨係講左阿sir話今年會考"好大機會"考嗰d....
( k7 S* s) T  \/ x4 R2 o! m  C' q. A: o9 |: t; U
仲有香港,日本,東西亞,冷戰....
5 v6 \. w& {: h$ E8 w7 |0 Z
6 w* @1 E3 k8 h5 R( k要睇多最後一次.....
Originally posted by 自由神 at 2008-4-28 12:31 AM:
# o& n/ }/ |- U# X- F# Q, A6 O! y! f, d7 D. q' w: z
唔好意思,呢度係唔可以講粗口
$ ^, P  s0 m1 W) g7 O' Y

- Z$ R! Z9 Q! a: N" G) v0 I) L
& f# k$ R/ P  t2 {比我發洩下啦...
' N, s! C1 H9 T* Y) ]' X/ F
4 |% ]2 n9 l9 i+ h$ j, S我再唔講野會爆啦
Originally posted by jen01 at 2008-4-28 12:37 AM:
: H. f; X, h* ^4 u$ o* Y比我發洩下啦...9 v2 Y- }2 j0 s6 A/ i1 X+ k
" C0 D; M  a- y: F& T
我再唔講野會爆啦
' ]6 A( S( K# k, ?# k7 {0 I. m8 \& Y我可以俾你講野
! ?$ F" F0 X1 u8 d& L& p呢度大把人同你分享
9 B& v3 b6 T* ]& h+ M$ k0 v不過講野唔一定要夾雜粗口既+ t% V! b: d* T( j1 ~4 R! J+ G; R, {& T

+ a# W* ?( a2 [麻煩你改一改果個post
Originally posted by 自由神 at 2008-4-28 12:39 AM:
3 X$ v' g- {: E* z* l% v0 R! `: v  c4 {7 v
我可以俾你講野
! I9 n/ ~! S. |! K: s- {% n) }呢度大把人同你分享6 ^1 H- n$ V$ I
不過講野唔一定要夾雜粗口既: f6 F( k0 h  A( K8 J) O4 A

# H9 H  q- h; y* L! P麻煩你改一改果個post
9 E0 G  H& p, y% U# Z4 K
! h/ k! W! j% t/ y- i
ok
Originally posted by jen01 at 2008-4-28 00:50:
7 \/ T  U. |# y( l5 c' N& @& w  D3 ^0 w* y6 D
0 w, G# m$ a: W# H# q, E
ok
" H& Q, W0 k  B) N; w7 w( Y
http://www.26fun.com/bbs/viewthr ... p;page=1#pid2645024
4 E. t, p8 B% l" `$ X, m
# l) z! w: n) j" s: Xyet
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 會考生入黎發洩下...我相信大家都好有壓力sosad

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。