<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » (CE)聽日經濟死硬區....
返回列表 回復 發帖

(CE)聽日經濟死硬區....

都唔知自己識定唔識=  =
' p9 ^# K$ ~  Q8 B+ F  K問我野,我又好似答到,但又好似答得唔完整咁...., q5 x6 f  o3 H

4 M# E6 @' o1 ^' ^$ v6 u% c晝圖都已經唔係好掂,如果出得深嘅就8 i) M- p" H- p* r8 j
計數計到死,淨係國民收入呢課,都講得bye bye...(M1,M2,M3,仲有好多....)
% s% F5 x- o. ~, t, M1 N& |' m4 p最後文字題,d定義根本多到無可能記得晒....- s- N9 j" x4 q- d% Q

$ U+ w' S3 G* D7 J- P/ G4 E聽日CE經濟,死得
Originally posted by jen01 at 2008-4-28 23:44:
  |' m, t# J* {& |6 N8 @# T打狗棒先生祝我高中狀元,并且日後官至國家主席/中央軍委副主席/國防部長.....2 W. w7 Y: J6 `; h. H
我都希望做到以上官職,所以我多謝佢嘅祝福,而"承你貴言"只係客套說話 !!!!!!
6 O+ v3 e8 e; ~. Z7 l" ^6 N
1 f8 l* G% F; g& {* b
, |0 |' z+ R9 _% p, O未來國家主席
Originally posted by QuiGonJinn at 2008-4-30 01:06 AM:! v6 e% o* T5 i* y" ~, G

# [4 F1 z8 l1 X% j* U) J  o# P3 b$ M& Q3 s, `
未來國家主席
, t0 M' r' b& L0 C0 D0 |# w& s0 O0 g+ _: q" f
承你貴言
Originally posted by QuiGonJinn at 2008-4-30 01:06:
$ k, i8 I* f. L; J( b# |2 U/ E1 P$ k
8 g8 m$ ?: p) Q# K' f1 B2 f$ C2 w1 O) [
未來國家主席
0 k7 K, y8 Y/ _( E2 Z5 d6 I
未來國家精神病研究院主席' }$ l5 x+ I. f; I  b- U* K2 }2 n
職能: 畀人研究
4 K1 d) T6 e+ n9 R# t
Originally posted by 打狗棒 at 2008-4-30 01:51:( @/ ^3 E( {; K3 I$ X. ]

$ F& q5 \8 |$ A$ h5 Z: M未來國家精神病研究院主席( f0 N. j) C5 W- k4 k2 k3 O# U
職能: 畀人研究) n( m0 D% F9 Z+ i0 K& o# u: Z- e
2 F5 G3 J  w& v
未來國家精神病研究院長期院友協會主席
1 h, e% d" R7 A5 l職能: 畀人研究,玩弄,嘲笑,發洩....
2 \; l. s$ ?; w
Originally posted by QuiGonJinn at 2008-4-30 01:55:9 G, u9 W7 j0 z  N" _# M" i
( O) n. d  V% I: H
未來國家精神病研究院長期院友協會主席
) A4 z* _; x- Y, K, M  c4 a% v職能: 畀人研究,玩弄,嘲笑,發洩....! S+ y* W5 {# A) U7 \
4 k9 Z7 B+ W) _* _) z* ]% p$ y+ s
早D訓: H& ^; G) z9 t  V
唔好諗甘多1 t  z8 o1 E% E" n
會考唔係溫一日半日就識哂
經濟唔係好難姐..* e" t% a! G7 q

% d  y$ F9 M4 g我平時有做開功課, 而家溫一陣都記得
Originally posted by 打狗棒 at 2008-4-30 01:51 AM:
: X& W8 s% L# ~" s; H. c9 s4 h4 [$ }) Y' B2 B4 n  r
未來國家精神病研究院主席
5 E/ _- p* ]/ m; h" |職能: 畀人研究: ^) u5 o3 P* ]: F& N5 @
, ~/ X: H1 B$ g& c) h

9 @9 m! `, S! r
8 r! U1 X# j4 a: W$ I7 T* H
Originally posted by QuiGonJinn at 2008-4-30 01:55 AM:* m5 L% T3 @- ]
6 i9 Y# w0 e' n" S0 P0 i( E, P
未來國家精神病研究院長期院友協會主席- B* k, B* f& z
職能: 畀人研究,玩弄,嘲笑,發洩....
* d3 l4 i/ J( x
! r+ {$ \7 y5 X. f7 G( g8 @; L4 ~雖然我都好憎土共$ [! h1 y9 ?3 m8 D! f
不過唔好將時事政治區d交帶黎呢度嘈la
Originally posted by jen01 at 2008-4-30 01:01 AM:
6 u! l/ F! Q& l' D) k都唔知自己識定唔識=  =
) y3 ?2 I0 i( s: g問我野,我又...
$ p' ]2 H6 `! U9 ^# i3 F5 k1 K: u對呢科冇興趣好難考得好
( `! {8 ]7 v% `+ X0 E) ?: U我自己都係一個人辦' I& m0 J7 k" H: G* w3 ]# P
唔係完全唔識
, m; n; X& {: y: i不過成日都明d唔明d+ ?( I. w3 @! `- d  O4 F
不過今日份卷已經比想像中易2 N; Y3 [. [: O3 _4 ^) ?4 O+ u1 n
我都唔敢相信我識做咁多
. ]1 e3 j% u+ l. ~; c/ ?0 Y(雖然我都係冇乜信心呢科會高分)
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » (CE)聽日經濟死硬區....

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。