<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 各位信唔信呢位索女28歲 ??
返回列表 回復 發帖

各位信唔信呢位索女28歲 ??

http://www.youtube.com/watch?v=mKpcN8Xkdq49 g" }7 Q! \8 E0 H( S" D' c
0 h9 M8 t7 h2 E6 q5 w% R9 W
個女仔索嗎. V1 K) U" z/ C  k! k
我本身以為佢只得22,3歲,' y% d; k! l; N) W- f0 @9 j
估唔到佢28歲
我是一隻來自南極的北極熊
搵個人應下我好喎
sry~
6 p) D; ?" {$ {6 t( r2 j我真係唔多鍾意佢....
# w+ Z8 A9 t+ T- i8 S1 D& N1 U特別佢粒八婆癦好難頂.....
阿嬌真係好靚呀~~~ ^.^  *.*
Originally posted by jen01 at 2008-6-3 03:19:5 q+ X( o# c+ o- Y) ^
搵個人應下我好喎
4 F( z3 x- X: y  F' X0 S6 [$ ^2 \8 j

' q$ R4 M; z0 T6 V$ ~
Originally posted by SWK at 2008-6-3 03:41:
/ j3 l4 t' }- b3 s. S
, L$ o: u1 G" u: \, }# W$ Z
( q& W! O4 C( V6 W7 v! ]( b; x( P/ O& ?5 Z$ n( s7 v/ p
/ i0 I7 k+ ^. S( M6 F6 Z
Originally posted by head at 2008-6-3 03:43 AM:7 [0 c& Y8 ?; ~' C. i" E" Z

/ N" _5 p4 o% j2 b0 r
/ ]5 ?% \" }/ ?# C: Y
% i8 N) \" Q! T
9 N7 ]: e! d) D
Originally posted by chrislovegill at 2008-6-3 03:23 AM:7 c; O5 v) ~0 b
sry~+ T" o/ |* q# ~3 h& g9 ]
我真係唔多鍾意佢....6 P) h& `, |: z  N: n
特別佢粒八婆癦好難頂.....
, S/ I& u0 x% f/ C. K, P. w8 p9 @4 L) |! t4 a
八婆癦
0 B) S. k0 L' f8 o8 o* e邊度呀
Originally posted by jen01 at 2008-6-3 04:17:  B, ]2 U" o$ k
/ X. `3 e( V$ M5 h3 J4 O8 ]
  o2 Z& p: n/ m9 d' e% g( d" I" l1 W$ B
八婆癦% P9 _. D. E2 A
邊度呀
1 `- q5 B! U% d. A
5 a8 A6 l- \" P$ c2 |7 l2 l: V咀角下
係呀 , e+好多都睇唔出架 , 少心下次會失身比熟女呀~~
如果可以同佢扑野,真係死都抵
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 各位信唔信呢位索女28歲 ??

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。