<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 我想問積分點有?
返回列表 回復 發帖

我想問積分點有?

如題!!!!!!!!!
fjalqp2000 在線
* P6 _9 v2 V/ w: Y/ L6 KBeginner- x( s# `& K! @" P+ l2 v

7 ?3 q1 e# n; M0 }* k+ X' c1 s積分 1
& Z% M6 N5 p$ \+ ^7 v, H8 n/ P發帖 5
3 |, X8 i" ]% ~4 x注冊  6 i2 M8 F/ S) U" X# z
( ]# ^' k5 [/ [9 I9 R# u/ v
你不是有分了吗??宁愿问这些低能的问题也不去好好刨文,看看人家的版规,难道你是从来都没有光顾过论坛?不懂先看版规才做人这道理!?!3 t* s" [9 z, e+ l1 `& Y; G

- X9 d: M' e- Y$ j7 E[ Last edited by playbr2 on 2008-6-5 at 12:08 AM ]
多回復 多發表 多講有意義野 3 ?6 O* F$ {# s
另外 唔好亂出post 好似你而家咁
Originally posted by mk政 at  12:07 AM:# K9 n' ]" K9 B7 b$ i; ?2 r
多回復 多發表 多講有意義野
4 w. L$ ?  Q4 [' d1 r另外 唔好亂出post 好似你而家咁
$ }7 \; }, {. P. w0 I; z* z
4 h- g) V) ]4 d' p8 ]+ V# F% b4 Q
者位达达可真是熟手呢
: J/ |5 K' i6 c; H偶还是菜鳥一名....在摸索之中....Orz
不好意思各位大大........因為我看到有付費會員 以為要付費先有分
Originally posted by fjalqp2000 at 2008-6-5 12:32 AM:
# i2 R1 w7 V' ^, G不好意思各位大大........因為我看到有付費會員 以為要付費先有分
" o5 c/ ?) {6 d( U. z% x

1 O+ n+ `/ l8 e/ Q! C1 Q( j
6 B$ \& x* |4 B  ?- |唔駛客氣wor,呢度個個都好熱情架! `( I, m9 |1 K$ \9 p, v! _$ D1 b
有野隨便問,呢度有好多區架,慢慢玩la
; @, t# h4 \. u3 B** 記得留意版規就得
奇怪@@
5 v! j. I7 j; w, H* e  h请问2楼右面的大母指是什麼来滴?偶刚才没弄过这玩儿吧?
Originally posted by playbr2 at 2008-6-5 12:39 AM:
, G! A# f8 i  j% ]6 d奇怪@@ " H/ M  a" B( w* t( |- a  d3 n8 W
请问2楼右面的大母指是什麼来滴?偶刚才没弄过这玩儿吧?
: o. d, v0 w. P( s# L$ v那隻大母指是版主給的分數,每隻大母指有一分,你冇理由唔知架喎
Originally posted by jimjim12 at 2008-6-5 00:50:* U/ ?" F7 v9 D- ~

+ w; g# O, ?, V( ]& p7 }那隻大母指是版主給的分數,每隻大母指有一分,你冇理由唔知架喎
! A8 s. Y4 f! k; |9 Z& i: p% [* V! o) ?4 Y* R8 w/ `9 D
佢係到扮野姐
Originally posted by jimjim12 at  12:50 AM:
" r- \5 N6 k! o1 y- Q
5 K0 f$ `% H& d! m那隻大母指是版主給的分數,每隻大母指有一分,你冇理由唔知架喎
2 }& A8 \. b; T7 W" y5 H' w, |% |
+ C. h& W2 ?/ L- s; ~有啥出奇...偶只是刚刚骑刧了这帐号不久, 还得是菜鸟 lol
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 我想問積分點有?

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。