<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 你會做 阿拉伯帝國西班牙總督or土耳其帝國巴爾幹總督???
返回列表 回復 發帖

你會做 阿拉伯帝國西班牙總督or土耳其帝國巴爾幹總督???

單選投票, 共有 0 人參與投票
50.00% (1)
50.00% (1)
您所在的用戶組沒有投票權限
如題 .... 0 Q$ }. U% l( F
4 K' ^$ z% [0 s1 u8 ]4 I4 g) Y  b
[ Last edited by e_e on 2008-6-13 at 12:24 AM ]
我睇番資料 , 阿拉伯帝國封建程度好高 , 又未統一過西班牙 ,$ \0 l3 K* ~7 a; ~1 I
而且西班牙多數時間 , 係多國並立 , 還包括基督教國家~~5 ?& a3 R+ v/ f+ J3 C, V7 P7 W; x
: G2 T( x) I; _, y' ~# J
相比之下 , 土耳其既統治就實質得多~~# I2 E5 D) E& y
(我見到有塞爾柱土耳其的說法 , 塞爾柱重心在土耳其的嗎???)
土耳其帝國巴爾幹總督?19世紀初已經唔易做...
.
Originally posted by 155220 at 2008-6-21 12:53 PM:
7 [7 k. C: K5 @3 F. o) Z土耳其帝國巴爾幹總督?19世紀初已經唔易做...
; X# ~( `+ G8 O: V, y5 |; c' N
咁咪之前羅
我想幫羅馬尼亞統一所以想羶做土耳其巴爾幹 governer
Originally posted by LU at 2008-6-22 01:03 AM:
0 m; \% s4 F" u  v$ w1 Q我想幫羅馬尼亞統一所以想羶做土耳其巴爾幹 governer
& n* a2 v3 i6 `# M' ~
死仔 , 我考完試拉 , 去 "世界局勢" 講拉
Originally posted by e_e at 2008-6-22 01:05 AM:4 ^7 A! W. {, q0 l8 |7 Y

& O+ B- m, ^% B1 A8 g死仔 , 我考完試拉 , 去 "世界局勢" 講拉
5 V* m' N* f: a5 p係喎,你呢個 post 係歷史 post 點解會當係吹水 post 嘅??????????
Originally posted by LU at 2008-6-22 01:11 AM:& F/ y: H% O# F4 n- G9 Y

5 a) W- @) P2 b, m係喎,你呢個 post 係歷史 post 點解會當係吹水 post 嘅??????????
$ X3 V3 |' h% \# d* n2 T唔比呀e+???
Originally posted by e_e at 2008-6-22 01:14 AM:
  S4 F4 Q) h1 ]* ]* b6 n6 t+ O: n; h' Z4 L( v! W! I
唔比呀e+???
: w' i3 M" R8 i6 d哦, 我都係講吓吹吓水啫 XD
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 你會做 阿拉伯帝國西班牙總督or土耳其帝國巴爾幹總督???

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。