<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 請問星期日七時半無線台的節目
返回列表 回復 發帖

請問星期日七時半無線台的節目

講咩呀  }2 U7 a# J+ o; R7 Y' u
好似話咩眼鏡舖頭亂嚟 7 {- A* _5 Z+ k. b% p

0 g, u% M3 T& O咩事呀
星期日檔案
8 l  A+ g8 H7 o消費陷阱$ \. Y# M# O' Q& v: Y3 n$ F3 v
眼鏡舖頭亂嚟~~>強搶你副眼鏡..跟住話"攞C"鬆左
, ]8 @* S! _4 j跟住入舖頭...幫你洗埋....再推銷
5 O# L7 w1 B3 U7 Q: l想走個陣...佢會話眼鏡未洗完...令佢可以繼續推銷
無錯... 你確實係睇我唔到!!
我有個朋友,之前,去(硬頸城)配眼鏡。。# x0 E/ \# b$ S
開始既時候,配0岩度數, * j, a9 \" {: Y1 Q  g0 J
第2次去再配既時候,距見你信距,距就搏你唔知就加你少少度數。  P) b7 ?" l4 s# y/ P+ a& Z
等你愈帶愈深。。。認真毒。
: X0 a& d1 l: |8 @4 K( X; p; h- H門口又話即配即有,點不知俾完錢果陣又話要1個禮拜先至交到貨。
0 u) H. U: z! D5 e) A/ r我個朋友 配左兩三次覺得唔對路就即停,唔敢再幫趁。" E- B& {% U; e2 [2 R# P! m
  |5 Z+ `" V3 p9 }6 O4 e- x
在配眼鏡真系好多都有問題。。。奉勸各位真真留神。
; `$ D- S+ ]; h
6 y! ]4 G+ R# y0 n) f小心黑店。唔好貪平。揾D信譽良好既商鋪配眼鏡。! V' q- I" f5 Z  H( o' s/ k2 A( a- c

/ `# ]4 ?4 j( k) a, V. {[ 本帖最後由 vv1668vv 於 2009-6-8 03:18 AM 編輯 ]
電視話果間野係葵涌廣場3樓, }' A+ ?- h) u
大家要小心!!!!
原帖由 睇我唔到 於 2009-6-8 01:27 AM 發表 http://www.26fun.com/bbs/images/common/back.gif
5 |) K# C( g3 t0 }+ ^% {星期日檔案
  m: I( {; V* X& [3 k/ e+ V消費陷阱
  T% i8 `  c4 @# U7 e眼鏡舖頭亂嚟~~>強搶你副眼鏡..跟住話"攞C"鬆左
5 I4 L1 _6 U$ X( z7 j; Z跟住入舖頭...幫你洗埋....再推銷$ V0 |5 v- \- Q. l( _% c
想走個陣...佢會話眼鏡未洗完...令佢可以繼續推銷 ...
8 r" Y# [) ]- N$ R. z/ i. p
這間鋪出晒名  網絡上年前有不少人討論
4 n6 L, A3 ]$ f# B( p: Q8 E1 B0 E- q7 D0 K" F5 {
但估唔到仲未執
原帖由 benny1219 於 2009-6-8 02:38 PM 發表 http://www.26fun.com/bbs/images/common/back.gif) o8 N5 z$ ?8 X# m9 K

( q2 U$ ~) ?' T& J. o( m) w' M這間鋪出晒名  網絡上年前有不少人討論
0 ?% H7 c7 q, w7 G3 N: n6 H0 o* u' d$ D
但估唔到仲未執
4 n/ N4 w; }" d# `! e
而間野都唔知屈左幾多人錢
依家昆水既手法真係層出不窮
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 請問星期日七時半無線台的節目

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。