<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » D電車男好唔掂。。
返回列表 回復 發帖

D電車男好唔掂。。

今日去某某百貨公司﹐ 見到有個外形瘦弱的電車男1 ?# ~8 Z$ n# W. Q- L0 M$ ]

) d( z; U) N1 O' T  k同一時間﹐ 有一個穿得清涼的美女行過 (因為天氣熱)﹐ 而她穿的是健康性感
$ c- w6 ?7 Q1 {3 d8 d. A2 U' u6 K2 J$ i! E4 f# {# d) ^
那個偷偷跟著她一直望﹐ 她有留意﹐ 便嘗試備開電車男
. _5 F4 M& P) I2 f' g$ v5 V6 X$ L6 ?! m
但電車男繼續望﹐ 那女士便說﹕ “你望乜野啊﹖”1 Y! o; g# {5 U7 o
5 U; S! b1 C# x1 w! x8 A; X7 \
電車男﹕ “港女﹗ 著得出黎根本就想人望。”- J" c/ [& {( [1 D$ E

/ j% ~3 }' I! H+ d女士﹕ “sorry, 唔該你專重D”- J! Y6 c5 ?' c; z6 u
2 O: O: ^+ y! g( _9 K1 Q
我雖然趕時間約左意大利大客見面﹐ 但我真係睇唔過眼便就過來 “你話邊個係港女﹖”
. \# Q$ j9 j9 a2 ^: x6 J2 N3 Q; U" K* l+ {3 Z
電車男見到我有D驚﹐ 因為我比較高大2 f, j8 h* t- @2 ~$ z& c$ F8 O$ Q( i0 I

7 W9 e! B' c1 |我話﹕ “唔該同小姐道歉﹗﹗﹗﹗”, K! I& s2 B# ?6 e5 i
* l% @) y; _0 R
電車男﹕ ”sorry lor."﹐ 之後走左! o$ x- v% x% Z  ~, e. Y
( a, f6 P  p7 q9 h; F: W+ e
: x7 n9 }8 \4 r3 s) a4 l
D電車男正一懦夫﹗﹗﹗ 又無聊﹐ 學人色心又起﹗﹗﹗
4 L% M# j% D9 I6 }& v5 R  C
# |  }# Z& n& |. M0 p無鬼用﹗

評分次數

我唔明點解望下唔得...
( T9 u! p: `: h% U9 I9 w: h4 [: v& T7 Y2 H/ P
不過佢無啦啦話人港女就唔太恰當
原帖由 Babafett 於 2009-6-25 10:44 PM 發表 http://www.26fun.com/bbs/images/common/back.gif
+ G. h1 e1 Z& G" i/ l: B6 E6 S! g! g今日去某某百貨公司﹐ 見到有個外形瘦弱的電車男/ s  p5 x, K. X

, f4 J& C+ s) j8 c- ^8 y同一時間﹐ 有一個穿得清涼的美女行過 (因為天氣熱)﹐ 而她穿的是健康性感' Y7 i# m8 ~9 T6 j+ x

" K6 l- }" g9 t& _/ d9 I/ @( ~% o那個偷偷跟著她一直望﹐ 她有留意﹐ 便嘗試備開電車男! e2 g5 r( q$ b1 |7 t4 }
2 i. Q! y, ]( M! p2 X# j1 V
但電車男繼續望﹐ 那女士便說﹕ “你望乜野啊﹖” ...
英雄你真係好掂呀
原帖由 joeydick 於 2009-6-25 10:45 PM 發表 http://www.26fun.com/bbs/images/common/back.gif
; ?. U/ A+ X4 z) b6 Z我唔明點解望下唔得...
: g6 [  a4 v/ D! X; E
* {$ z1 k% u* L% Y  M+ A# u不過佢無啦啦話人港女就唔太恰當
上腦囉果條友仔
原帖由 自由神 於 2009-6-25 10:52 PM 發表 http://www.26fun.com/bbs/images/common/back.gif
8 W: D+ S+ c# v, k4 q) v英雄你真係好掂呀
: z- F% y- ?- f& p7 i3 S8 z9 b! `& m& p+ f, Q
多謝你支持, thanks so much
原帖由 Babafett 於 2009-6-25 10:53 PM 發表 http://www.26fun.com/bbs/images/common/back.gif% e, r0 g0 i( S  N9 i% p% w

. d3 Z. B+ |2 D/ ~- v) _
9 }# N9 s) o8 g& V$ x多謝你支持, thanks so much
“唔該同小姐道歉﹗﹗﹗﹗”
% Y( X( b7 w) c3 l' `- ^  q重點所在~4 @; @7 ^( y& h
果位女士咪嚇窒? 8 C3 u- w4 [9 ^: a  a
佢無諗過有件型男咁型掛
原帖由 自由神 於 2009-6-25 10:55 PM 發表 http://www.26fun.com/bbs/images/common/back.gif( g1 Z& c5 B4 D+ [
“唔該同小姐道歉﹗﹗﹗﹗”: S4 X2 b  B( h1 s% E
重點所在~
6 b* e/ x$ \1 C1 H$ K果位女士咪嚇窒?   P6 y' m  A5 p3 Q
佢無諗過有件型男咁型掛
+ F  I9 ^( u: S: D4 o
+ e: N" s: H9 I$ o. V我個point唔係黎凝耀自己, 我係話D電車男應該識專重女士
原帖由 Babafett 於 2009-6-25 10:58 PM 發表 http://www.26fun.com/bbs/images/common/back.gif
& S+ Z3 z; G: E  u+ w0 ^/ Y+ A( `0 A* m3 Y) s2 u% {

; {, j% g  i; F我個point唔係黎凝耀自己, 我係話D電車男應該識專重女士
我當然知啦~ 3 n6 V0 [( }1 t8 @5 j6 o1 @$ k
俾著我見到,我都會做番一樣既野~
3 U' r- [* i; {) z- G' W但你既演譯真係幾精彩
原帖由 Babafett 於 2009-6-25 10:44 PM 發表 http://www.26fun.com/bbs/images/common/back.gif
7 d9 H. V  e: D# ^* N今日去某某百貨公司﹐ 見到有個外形瘦弱的電車男
* G9 H# _6 _+ {: U. a2 ~4 _
# O5 M0 C/ W3 |同一時間﹐ 有一個穿得清涼的美女行過 (因為天氣熱)﹐ 而她穿的是健康性感
4 M! M: t- `; v( S" D
% G0 Q* {; [8 ~) f那個偷偷跟著她一直望﹐ 她有留意﹐ 便嘗試備開電車男0 E7 y8 A# f1 H1 i1 m
4 _% ~; q1 s4 Y  Y2 ?
但電車男繼續望﹐ 那女士便說﹕ “你望乜野啊﹖” ...
" B3 w! l  Y5 `$ I, }3 l6 R
5 {# L0 ^& V& n9 u) j 好坦白講我覺得您呢段似寫古仔多的 ,但我希望這是真人真事 ,如果是真事您也是漁人得利好明顯閣下一直望着那位女士
君不須防人不肖,眼前鬼卒皆為妖;
秦王徒把長城築,禍去禍來因自招
個句: “港女﹗ 著得出黎根本就想人望。”4 W! U+ G5 A1 L! `& L% Y% p! ^
...如果對住 明顯行為係姣既   講都算5 E7 U/ @) x/ a- d. @( e
無啦啦對著d少布少少既女仔講     非常反感6 x. A$ s/ m' {3 @4 i
點解依家香港d男仔咁~"~   $ T! W+ |2 p( g6 Q( o4 i) u
就係呢d人  搞到人地對我地香港男仔既印象冇晒...

評分次數

返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » D電車男好唔掂。。

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。