<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 歲月不謠人和美有關係嗎﹖
返回列表 回復 發帖

歲月不謠人和美有關係嗎﹖

我想大家平心靜氣去傾D野
, O% n' q" y( \2 j" n! O3 V  y: a6 P& e5 g  Y. R4 h2 j4 t' v

! f/ J! G! ^  x/ J) ~/ k( K, b; J6 D% i" }
我只係覺得forum有D人講黎講去都係唔可以放低年齡黎講美感﹐ 可能呢家多左D小朋友上呢個網
0 R' C. ]! N( [2 w- R& B* R6 a- i) h9 Q% }
反而我想問D年紀二十三歲以上的人﹕﹕5 x$ U. A1 x4 b. y! Y% N( B* `$ [

; v* z3 I, @" B  a7 k+ O一個人某階段老左﹐ 係唔係等於拒從來無靚過? 平均黎講﹐ 一個人會靚過另一個﹐ right?
; ^: S4 U8 m* W) S7 D
; ?* ~0 v; ~% h# E0 U, R2 ^7 K& w& k
) @  z, E% b  e5 c. K& _7 `若果齋比較青春﹐ 甘不如去鐘意靚模或者DTVB三線演員﹐ 好多都好青春。: f- h# n- W; k( E4 f

: K" B2 H5 U& B+ k8 u
5 `) D% A4 e1 E4 Q4 v/ _1 C
* x$ `) A9 T: `講真﹐ 美感是講先天樣貌﹐ 高度﹐ 氣質。3 Y, t5 ]4 I7 P4 n7 ~8 n
+ s- A& R( e4 c* W' c/ w3 a% B8 V
即係好簡單講﹐ 李嘉人都老左殘左﹐ 但係D人都話拒係經典美女。D男人唔會話﹐ “今期殘左﹐ 拒唔靚啦。”  X, |7 P2 n% p2 }' v7 n3 E

- J$ Z: s3 E$ V, B, Q( W亦有好多例子﹐ 例如﹕ 朱茵﹐ 伍姑良, 張柏芝 etc. D人仲話拒地係性感女神。  J: H7 H& |! h

9 @) U- d0 p* ?% l6 oGigi Leung係唔係真係唔算經典美女﹖ 若果不是﹐ 請說出來。. g1 p9 V( c; m, i7 J
! D6 t2 X6 E1 m' O! T
+ @( W2 l& t! N- W
9 r) z1 z% u0 _& n5 h. H

) m1 S5 _! m4 y2 Q4 F1 o0 [) N! `- b9 {' }0 v5 t5 G
! D% K  y5 k$ U4 ^6 ^; M
其實我都盡量用同年紀人比較﹕ 例如﹕ Gigi vs. 楊恭如﹐ Gigi vs. 關秀媚$ S% x0 w" \9 J2 U3 I) c" ~. q# l0 v+ I9 R
4 N+ [: y. o; z  e* e
% a/ S! F" v* l- k/ F
或者下次把Gigi和朱茵做比拼會好D
駛唔駛係aio開完又係呢度開呀, ^% n& _# N9 j% g; L' Q: K. ]
重要過左差唔多成個月
駛唔駛係aio開完又係呢度開呀  X$ H% S0 T- D* K# L
重要過左差唔多成個月: b# \7 M- s* N- E1 L, _! F
Winters 發表於 22/10/2009 22:12
. s( |9 e, c: u! C% [' T% M7 r應該係問: 大佬, 駛唔駛係aio開完(10/10/2009 22:43)又係港男俱樂部(22/10/2009 04:40)開~
/ n: S, Y( B/ W5 j跟住再係呢度吹水區(22/10/2009 21:05)開~ 再食埋尾水係性版討論(22/10/2009 21:07)第四次開呀!~2 W  y( J& Y/ C; z* `& |; e
+ A: z# b: ]  Z8 z9 \& ]
& t4 J2 \! f- n6 m0 [( `
9 c2 z/ G/ l: k% R' [
http://www.26fun.com/bbs/search.php?searchid=406&orderby=lastpost&ascdesc=desc&searchsubmit=yes
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 歲月不謠人和美有關係嗎﹖

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。