<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 這個社會還有沒有饶恕別人的心 ?
返回列表 回復 發帖

這個社會還有沒有饶恕別人的心 ?

本帖最後由 Babafett 於 2009-12-16 11:27 PM 編輯 ; u* V8 _0 _1 P" `  i8 o% J
1 Z  i: \! w) ?
看過一套叫 "Forgive & Forget"﹐ 我學識了乜野叫原諒別人。  v9 r  p% E; N6 A
: _) E; R! b0 ?2 ]( C
我真係情不自禁想問大家﹐ 你地對我仲有乜野不滿 ?
, E+ w! u' S! ^" G& D( a3 e+ m5 b  k! @2 u* y
我個account好耐已經無出過乜野幻想post
' e7 l- |) @! y7 o
7 `: U* l4 n2 o1 ]係唔係講錯過野就永不肖生?
2 y5 T) {+ u9 P. H! D+ s9 O, Q& L0 E! x/ H! f/ T; K0 B
你地甘話我﹐ 佛都有火。香港人識唔識乜叫做包容 ?
. z+ G3 v6 ^6 H2 x5 j8 W
- ^8 n% o, z* ^- p$ K; R3 b/ Y/ P/ q
講真﹐ 呢個世界每個人都有過去﹐ 好多人都無可能係100%完美﹐ 甘有D乜人有支格講D正面既說話 ?+ \6 P( O0 x2 M1 v$ u

4 N- J$ d) i# ]6 E點解你地要甘針對我 ? 你快樂嗎 ? # k, U. k; d" j4 B4 X
4 h  @- U8 V7 H/ ?: Z. u0 a
1# Babafett 9 Z4 J1 @) \% O2 p6 A+ l$ y2 f- U- j
" }  C1 F2 J8 W# Y
其他人我唔知, 我就唔係針對你, 我淨係覺得Babafett兄你好funny好好玩.....; k: m7 _* H" {$ p) F
人地開post, hamsubboy唔一定睇, 但你開post, hamsubboy一定睇
慢 慢 來 , 一 步 步 來 ,所 有 人 都 是 一 樣 的 ,
沒 一 個 人 是 特 別 的 , 只 要 努 力 和 勤 力 ,
一 定 會 成 功 。
你煩少陣 就無咁多人要針對你 OK?
1# Babafett  
5 }& w( a; U# ]& g5 W) p% b. S+ Q+ I2 l  |$ P2 I# N# s( W! g
其他人我唔知, 我就唔係針對你, 我淨係覺得Babafett兄你好funny好好玩.....
( N( h( H' v9 |. r, _; K人地開post, hamsubboy唔一定睇, 但你開post, hamsubboy一定睇9 k8 J1 o7 }% h" i5 x
hamsubboy 發表於 2009-12-16 11:50 PM
1 _6 ~1 ?4 V6 g" v* _$ Y

" f+ N: M$ ]" U1 J6 x; S你條J仲好玩﹐ 你快D返歸打野啦
1 {& A: g% x0 K, q& Z
& @, d0 q4 O- x+ }& K5 F你條J仲好玩﹐ 你快D返歸打野啦9 a5 P( G% f6 C# D/ L# G
Babafett 發表於 2009-12-16 11:54 PM
2 B& K3 b- Y7 P6 o2 ~- j2 x
& i, r6 S7 M; o9 k2 [/ q: O
你無LALA 做咩叫我打JJ呀?  你POST鍾嘉欣張JJ相出黎我先有得打,  THANK YOU!
慢 慢 來 , 一 步 步 來 ,所 有 人 都 是 一 樣 的 ,
沒 一 個 人 是 特 別 的 , 只 要 努 力 和 勤 力 ,
一 定 會 成 功 。
  g# K- }# u' b& L) \/ F, l+ w( |6 |, f: |. |+ Z, C, p! D
你條J仲好玩﹐ 你快D返歸打野啦' t& x* w* f( S. C* _
Babafett 發表於 2009-12-16 11:54 PM
1 W/ ~/ w+ \* ~/ i4 D2 ^
) P8 a0 O" ]; f9 ^7 n: g7 rWHY DO U KNOW MY JJ 好玩? 我班女朋友話你知架?
一 定 會 成 功 。
' O/ @( O% ~7 @6 d) \

7 _6 P# |# E5 eWHY DO U KNOW MY JJ 好玩? 我班女朋友話你知架?4 W" A  B) }$ m% K1 J
hamsubboy 發表於 2009-12-17 12:04 AM
' ]" Y7 J7 `# B2 z1 z+ a8 p

( ~5 `/ T- y$ C& v+ t) l係你男朋友話我聽。. f9 ]  D2 p5 Q! B% y" _: d

X+ r0 B% ~6 Y5 ^By the way, it's "HOW DO YOU KNOW" , not "WHY DO YOU KNOW"
香港是一個言論自由的地方,亦是香港可貴之處!
3 O  G1 O9 ^2 j6 N# ?7 z2 F7 M我沒有針對你!很高興認識你!" ]/ _) T; h" `7 Q' _
但我係一個不折不扣既咸蟲,想來樓主也不屑跟在下討論吧?
+ h1 g: C# l5 e" D
9 @) X$ W* r4 o! H7 j% H! r6 d你無LALA 做咩叫我打JJ呀?  你POST鍾嘉欣張JJ相出黎我先有得打,  THANK YOU!
# D$ E1 f# ?) \- o. @, p4 i+ Dhamsubboy 發表於 2009-12-17 12:01 AM
佢好鬼冇禮貌架,米理佢啦
+ j, i+ P! e. f% H+ G/ C1 w, @$ p
& j; p8 ?0 B" g7 _7 t係你男朋友話我聽。
. {6 E' B. Y! y. @/ O, W" {& d; E# O5 T% [
By the way, it's "HOW DO YOU KNOW" , not "WHY DO YOU KNOW"
6 [- r; P/ n6 N) @( Q9 mBabafett 發表於 2009-12-17 12:06 AM
& c) L# f5 {( m! M: g, F- L+ Y& V
* N6 I2 a3 \+ \; m2 Qthanks for correct me.
一 定 會 成 功 。
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 這個社會還有沒有饶恕別人的心 ?

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。