<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 囂張港人過冬至
返回列表 回復 發帖

囂張港人過冬至

正宗海派  
+ i% N3 X. r8 K' s% \1 ], ?, F
" \# G8 j$ E2 H# E6 |% \% G8 N[youtube]iOpyG02lsW4[/youtube]
禾係 ........ ....... 電梯男
井底之蛙,未見個大蛇痾尿
* m# E" W% m# r% Y我牛一都係咁上下啦
+ x" u  u3 x9 V我牛一都係咁上下啦
  i8 B" P6 J. n打死PK仔 發表於 2009-12-23 10:39 AM
" `+ y1 u% {5 q& Y# ?3 P9 d  p+ _9 e7 M; x
小心減薪裁員一浪接一浪
sorry我唔會被裁員喎,只有我裁人
! F. u6 @, C* Q/ y8 N8 _你就真係要當心喇
# y' }. B! m$ L3 L: E, u" G: }我牛一都係咁上下啦
3 v; v7 t. X, |) _  q8 G- M打死PK仔 發表於 2009-12-23 10:39 AM
  x# z& h0 j" e6 i  r; G% d- P' m
食咁多好野因住有痛風
sorry我唔會被裁員喎,只有我裁人' v& H9 Z& h: V, a
你就真係要當心喇
/ T+ i, x' c3 @1 D8 V& L7 ]打死PK仔 發表於 2009-12-23 10:54 AM
2 y9 o' K" z5 j, X! |- s, v

% Q) S/ z$ M) V  R! Q- K又係正宗海派
, k" U! o8 a* `6 _/ m: ^1 l- \+ ?. _) R4 V# X
食咁多好野因住有痛風
* x- F) E, a, u常在床 發表於 2009-12-23 10:54 AM
5 m1 f6 U. \* G% j9 ]$ W" [, i- ~5 w, c

; K2 s5 z- ^6 ?1 c4 R2 I; v乾杯
* ~) F8 b/ x) U仲有中風、高血壓、糖尿病牙  
" R7 H% a& B- R# t/ y8 J7 o

4 b, c+ {( c. q& [) {
% {- m# o7 V) t乾杯
) N% c6 N9 e, j+ r0 X. t仲有中風、高血壓、糖尿病牙  & `: `9 g0 a+ i3 u
電梯男 發表於 2009-12-23 10:56 AM
好過你冇得食,要食口水
6 Y, [8 I8 y1 S. i! [0 H俾心機去搵錢,唔好得個諗字,唔好再諗咁多無為野,你個腦已經夠殘喇
stop!
冇得玩
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 囂張港人過冬至

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。