<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 死拉 , 甘仔e排發緊姣 ... 日日唸住過學妹
返回列表 回復 發帖

死拉 , 甘仔e排發緊姣 ... 日日唸住過學妹

我e+己經日日唸住個學妹 , 佢細細粒粒 瘦瘦白白 帶住眼鏡咁 ,
; x  D* G+ b+ S/ r8 m7 [# |我e+覺得e一類女生好吸引 ... 死拉 , 下學期見唔到佢 ,
* o* Q: d) F$ B$ n% ^7 n咁我點過日子???
撐真民主 , 反專業壟斷 ;
為基層 , 投社民 !!!
搵第二個再望過~~~~
你宅男得好緊要
我e+己經日日唸住個學妹 , 佢細細粒粒 瘦瘦白白 帶住眼鏡咁 ,. Y6 K, g: T4 ?9 J! ^0 Y/ U6 Z3 X
我e+覺得e一類女生好吸引 ... 死拉 , 下學期見唔到佢 , 9 m( H) a, e; ^# Z8 w* r
咁我點過日子???: _8 @0 x( l3 a9 S
e_e 發表於 2010-1-22 10:52 PM
$ v5 O0 p& C2 X自殺恂情囉!!!
你宅男得好緊要
8 Y: |) {3 D5 D1 Z1 Q; M7 Binfjlam 發表於 2010-1-23 01:06 AM
. c& M& Y* g( k  G暗戀明星就話姐 ... 暗戀真人都叫宅???
8 e: ?/ V, t) R) C+ S暗戀明星就話姐 ... 暗戀真人都叫宅???+ w; a. w! E0 f+ g9 f( p; A( R
e_e 發表於 2010-1-23 11:15 AM
9 C( L& z& D& e( _' e9 W0 m3 C' g* E) K$ U; {: L! E: y; y8 o
吊...有女就追喇,又冇膽,
  H# h# M) b) n學人玩暗戀,有鬼用o羊?
6 \4 s3 u' \  C0 n; c

7 w$ h5 f( `3 k; G' I( q吊...有女就追喇,又冇膽,, O* V* L, t& ~2 t7 M  |) u$ O9 x
學人玩暗戀,有鬼用o羊?
- r3 G; U# \1 t% k1 B) u! }infjlam 發表於 2010-1-23 12:22 PM
  b' x( x4 `% e4 B0 D+ @' |; S... 我其實咪叫緊你地教路羅
4 k* A6 }' g- T1 t  B. j0 n3 \$ i... 我其實咪叫緊你地教路羅, ]. [. P7 _/ ]6 I8 k) B
e_e 發表於 2010-1-23 12:42 PM
4 p; v4 z; ?9 N. S: y- I
- d" R3 D2 r4 R0 e+ n5 i
依家叫你拍《電車男》?
香港大把「細細粒粒 瘦瘦白白 帶住眼鏡」既學生妹啦~放學時間求其搵間中學企係門口都有排你睇~考慮一下我既建議啦~~
我都日日留意M記個PR/ }% |, o$ j# b
呢個年紀係咁嫁啦!
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 死拉 , 甘仔e排發緊姣 ... 日日唸住過學妹

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。