<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 有冇方法可以拎多d分, 但係我又唔想呃 post
返回列表 回復 發帖

有冇方法可以拎多d分, 但係我又唔想呃 post

大家可唔可以幫下我
. e1 F% T  H' I, r# i  ?2 Uthanks
大家可唔可以幫下我, x9 O7 @" o$ j/ r( J* b
mingmingwong 發表於 2010-3-9 02:38 PM
1 N5 w' [/ T& w! J0 e9 C# P
得兩種方法0 v8 M0 h4 v) U9 z1 {$ n
一  積極參與論壇並作出有意義的回覆/ S1 H( P6 e: b$ X
4 N2 v4 f! _9 ~
二  自己拎相機去各大藝人出席的活動中 拍輯多張圖片 在這裏上載同大家分享  <<---這個係最快

評分次數

1# mingmingwong ; S# L3 w5 c4 p" N" ]4 Z+ _3 `
post相就最快捷$ s, o( V- X  l- ~0 C3 n! n6 Z# H. \

( }/ x7 x: S" T3 K* }"但係我又唔想呃 post": H' R1 Q$ S4 D1 j
不過與此同時,你已經係各區洗緊版

評分次數

大家可唔可以幫下我. M9 b7 ?* y6 x  q) o: d/ E3 ^! I
thanks3 Z4 m* Z; L. Q) C( g. j
mingmingwong 發表於 2010-3-9 02:38 PM
& {4 |+ w% G3 Y/ K. n* W$ l" [* b! w' T" u0 B! H. b' F+ f3 S* z& ^
錯喇你,, 呃post/洗版係唔會有分...

評分次數

搵d得意有趣嘅話題,在吹水版開新post,到時大家一齊回post傾計,就會有好多好多分,版主也可能會加你分

評分次數

[想拎多d分, 但係我又唔想呃 post], 好呀, 精神可嘉.
若不喜, 仲鬧人唔識中文, 又話係某人喎, 仲要人慎入才回喎, 邊有噤惡架.

有會員跟尾狗話, 相比之下我D所謂既HDTVCAP 質素差好多, 謹慎諗了還是唔識回??? [img]http://www.26fun.com/bbs/viewthr ... p;page=1#pid3877072[/img]

cgn
[想拎多d分, 但係我又唔想呃 post], 好呀, 精神可嘉. 4 l2 r5 x4 h) d  v# K' H# a: R& z7 j
bobo21 發表於 2010-3-9 07:16 PM
佢已經做唔到喇
搵d得意有趣嘅話題,在吹水版開新post,到時大家一齊回post傾計,就會有好多好多分,版主也可能會加你分
- w( \& i9 ~! z, b4 s$ @+ K1 M1 j奉命 發表於 2010-3-9 07:13 PM
; ]" f/ f. M6 Q/ Z+ W威望點加
http://www.youtube.com/watch?v=Xu06Nyo7u-c&mode=related&search=
http://www.youtube.com/watch?v=ftMDfCaHnao&mode=related&search=
1 g: o, N1 g/ e
威望點加
' y2 Z# |& n, c$ F# i奇 發表於 2010-3-9 08:54 PM
你冇理由唔知道架
5 T3 y# Y. a: Q% n4 `出D好POST,幫助吓D版友
, B, O  q' y8 z# L或者可以學我擦吓版主鞋,米就有囉$ D: T  [3 b  d
我4日都已經有38威望
你冇理由唔知道架9 H4 }6 @& F' |7 ~1 m: o
出D好POST,幫助吓D版友
( }* u2 y2 K3 l! ^+ x6 l0 W或者可以學我擦吓版主鞋,米就有囉
4 X7 r. W3 \' w' N5 k我4日都已經有38威望
5 [/ L, s1 ]  }/ k奉命 發表於 2010-3-10 03:25 AM
" m( Y! z0 |2 `* R, Z3 v" M# o/ a6 z' k1 t
你有38分,不是擦吓鞋就有,係我借你用住先,係要還架,老友
7    6      5    4     3    2    1
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 有冇方法可以拎多d分, 但係我又唔想呃 post

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。